NAJČASTEJŠÍ KONZERVANT VO VAKCÍNACH: POLYSORBÁT 80 / THE MOST COMMONT PRESERVATIVE IN VACCINES: POLYSORBATE 80 (TWEEN80) (SK, ENG)

09.08.2022 12:44

“Keby ste zmiešali ortuť, fosfát hlinitý, sulfát amonný a formaldehyd s vírusmi, dali to do injekčnej striekačky a pichli do vašeho dieťaťa, tak vás pošlú do väzenia.
Prečo je to teda legálne pre doktorov?
A prečo im to dovoľujeme?“ prof. Boyd Haley, univerzita Kentucky

"Who will mix mercury, sodium phosphate, ammonium sulphate and formaldehyde with viruses and inject it into a kid, he will go to jail.
So why is this practice legal for doctors?
And how can we allow this? prof. Boyd Haley

- - -

Poznámka Biblik: Vlastne POLYSORBÁT 80 sa používa predovšetkým na to, aby jedy z vakcín ľahšie prešli hematoencefalitickou bariérou. Jednoducho povedané, Polysorbát 80 otvára hematoencefalitickú bariéru.

Note Biblik: Polysorbate 80 is used in vaccines, because it helps to transport poisons and heavy metals from vaccines through the hemato-encephalitic bareer (Blood-brain bareer) Polysorbate 80 is opening the hemato-encephalitic bareer. Interesting sources - check links below:

 
KVALITNÝ ČLÁNOK O POLYSORBÁTE 80:
"Polysorbát 80 (Tween 80)
Sumárny vzorec:     C64H124O26
Schéma molekuly:     Schéma molekuly polysorbátu 80
CAS číslo:     9005-65-6
Ako vyzerá:     jantárovo žltá viskózna tekutina
LD50:     25 g/kg (myš, orálne)
 
Všeobecné informácie
Polysorbát 80 (Polyoxyethylén (20) sorbitan monooleát, Tween 80) je neiónová povrchovo aktívna látka. Je to viskózna žltá tekutina rozpustná vo vode. Používa sa ako detergent, rozpúšťadlo, stabilizátor, v potravinárstve ako emulgátor (E 433).

V zdravotníctve sa používa ako emulgátor, na stabilizáciu vodných súčastí liečiv, ako nosič vo vakcínach a ako súčasť rastových médií.

V Európe a Amerike ľudia prijmú s potravou asi 0,1g denne.

 
Bezpečnosť

       Údaje o karcinogénnych, mutagénnych a teratogénnych účinkoch a o vývojovej toxicite nie sú dostupné. Nie je známe, či dlhodobé alebo opakované vystavenie vedie k zhoršeniu zdravotného stavu. Mierne nebezpečný pri kontakte s kožou a očami (dráždivý), pri požití a vdýchnutí.

       Vo všeobecnosti sa považuje za dobre tolerovaný, aj keď niektorí ľudia naň môžu byť alergickí. Môže byť škodlivý pre ľudí s Crohnovou chorobou. Pri pokusoch na potkanoch s vysokými dávkami (ekvivalentnými 350g , resp. 1,3 kg denne u ľudí) sa pozoroval pokles plodnosti, resp. pokles hmotnosti gravidných samíc a potomstva.

       Po injekčnom podaní môže rýchlo metabolizovať na sorbitol a etylén oxid, ktoré sú omnoho toxickejšie. Po injekčnom podaní sa môžu okamžite vyskytnúť zmeny srdcovej činnosti. Môže oslabiť a prejsť hemato-encefalickou (krvno-mozgovou) bariérou, spôsobiť záchvaty až smrť. Môžu sa vyskytnúť anafylaktické a iné reakcie. Obzvlášť citlivé naň sú deti. Vykazuje synergickú toxicitu s niektorými chemikáliami, napr. lindan, talidomid, polymyxín B.

       Detergenty a emulgátory vo všeobecnosti podporujú rast nádorov. Oslabujú bunkovú stenu, kvôli čomu bunky pretekajú a praskajú. Detergenty sa používajú v bunkovom výskume práve kvôli svojej schopnosti uvoľniť bunkový obsah pre ďalší výskum. Mechanizmus pripomína komplex atakujúci membrány (MAC= jedna zo zbraní imunitného systému, spôsobuje rýchle usmrtenie bunky prederavením bunkovej steny).

 
Zdroje a viac informácií:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Polysorbate_80
    https://www.novaccine.com/vaccine-ingredients/results.asp?sc=19
    https://www.sailhome.org/Concerns/Vaccines/MAC.html
    https://www.sciencelab.com/msds.php?msdsId=9926645
    https://www.emulsifiers.org/ViewDocument.asp?ItemId=21&Title=E-numbers#3

 
Vypracovali:

    Lenka (výber a preklad)
    Ing. Marián Fillo (grafická úprava - približne 15 minút čistého času)"
ZDROJ:
 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme Vás o podporu našej práce / Please support or work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Ď A K U J E M E

T H A N K  Y O U