NAJSTARŠIE LINUXOVÉ DISTRIBÚCIE OSLAVUJÚ 30 ROKOV / TWO OLDEST LINUX OPERATING SYSTEMS CELEBRATE 30th ANNIVERSARY +Poznámka Biblik / + Note Biblik: ZBAVTE SA WINDOWSU A PREJDITE NA LINUX / GET RID OF WINDOWS, SWITCH TO LINUX (SK, ENG)

24.07.2023 12:38

NAJSTARŠIE LINUXOVÉ DISTRIBÚCIE OSLAVUJÚ 30 ROKOV / TWO OLDEST LINUX OPERATING SYSTEMS CELEBRATE 30th ANNIVERSARY +Poznámka Biblik / + Note Biblik: 

ZBAVTE SA WINDOWSU A PREJDITE NA LINUX 

 GET RID OF WINDOWS, SWITCH TO LINUX

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

dsl.sk

"Dve najstaršie stále aktívne linuxové distribúcie, Slackware a Debian, sa dožívajú 30 rokov od vydania prvých verzií. Distribúcia Slackware dosiahla tento míľnik tento týždeň, v prípade Debianu sa tak stane v septembri.
Prvú verziu linuxového jadra sprístupnil Linus Torvalds v septembri 1991, šírené bolo najskôr vo forme zdrojových kódov spolu s rozličnými GNU nástrojmi inšpirovaný unixovými nástrojmi." Viac tu - sk: https://www.dsl.sk/article.php?article=27457

Poznámka Biblik / Note Biblik: Linus Torvalds (hlavný vývojár linuxu) by mal používať linuxovú distribúciu Fedora.

Operačný systém linux je k dispozícii bezplatne na stiahnutie, za používanie sa tiež nič neplatí, ani za širokú paletu dostupného softwaru - všetko bezplatné, vývojárov môžete dobrovoľne podporiť. 

Môžete vyskúšať napr. Debian 12 alebo Fedora 38 (čo Vám je sympatickejšie) 

tzv. Live inštalácia sa nabootuje bez akejkoľvek zmeny pôvodného operačného systému z USB kľúča, a ak s linuxom budete spokojní, môžete ho naištalovať na pevný disk a používať ako hlavný operačný systém! Používanie linuxu a úplne odstavenie Windows je veľký krok pre lepší svet a treba sa dištancovať od satanistu a vraha Billa Gatesa, ktorý je s Windowsom stále akoby spriahnutý! Dnes, keď je v linuxe zahrnutá už väčšina ovládačov, na používanie Windowsu neexistuje dôvod! Môžete požiadať skúseného IT technika, aby Vám naištaloval linux! Každá kvapka, ktorá bude tiecť smerom k slobode je veľký krok, Windows v dnešnej podobne je podpora satanizmu a korporácií, rýchlo preč od nich!

 

ENGLISH:

Note Biblik:

Linus Torvalds (main developer of linux) should be using OS Fedora. The linux OS (operating system) is available for free download, there is also nothing to pay for use.
You can try Debian 12 or Fedora 38 (whatever you prefer) The Live installation will boot from USB key without any change to the original OS and if you'll be happy with Linux, you may install on your hard drive and use it as your main OS!
Using linux and completely get rid of Windows is a big step for a better world, and we need to distance ourselves from the satanist and murderer Bill Gates, who is still tied to Windows!
Today, with most drivers included in Linux, there is no reason to use Windows! You can ask an experienced IT technician to install Linux for you! Any "drop of water into our sea" away from corporations is a big step! Today Microsoft, Windows, Apple, Mac are propietary corporate shits! We have to cut any support for them! Even using their shit is a support for them! People with an open mind should avoid using corporate shits as all Microsoft and Windows programs and Apples. Today, most of the users will be happy with linux. A good PC technician will setup your linux distribution exactly according to your preferences.

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!