NÁLEZ ÚSTAVNÉHO SÚDU HOVORÍ JASNE (+Poznámka Biblik: Nemôže dnes byť niekto, kto si hovorí minister Slovenskej republiky, Polícia SR alebo slovenský sudca, ktorý by pracoval pre iné záujmy než záujmy Slovákov.

22.02.2024 10:59

biblik.sk/clanky

"Nech žije Harabin - prvý skutočný slovenský prezident!"

____________________________________________

Nález Ústavného súdu SR, PL. ÚS 26/2019-134 hovorí jasne

108. "Zo strany ústavného súdu by bolo nesprávne ponechať bez adekvátnej odozvy (prípadne ju mlčky akceptovať) argumentáciu zákonodarcu týkajúcu sa ochrany občanov pred dezinformáciami a účelovými informáciami. Žiadne takéto právo ústava ani dohovor neobsahujú. Občan na základe ústavy a ani dohovoru nemá právo na ochranu pred dezinformáciami a účelovými informáciami z dôvodu, že to neumožňuje sloboda prejavu a sloboda prijímať informácie. Už vôbec neexistuje pozitívna povinnosť štátu chrániť občanov či voličov pred dezinformáciami a účelovými informáciami."

109. "Ak verejná moc pristupuje k voličom či občanom ako k niekomu, kto má také malé, obmedzené alebo podpriemerné znalosti o spoločenskom a osobitne politickom dianí, že nedokáže sám vyhodnotiť zverejňované informácie a je odkázaný na ochranu pred nimi zo strany verejnej moci, je to poručnícky prístup verejnej moci. Takýto prístup verejnej moci nie je zlučiteľný so skutočne demokratickou spoločnosťou."

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2021/281/

Poznámka Biblik: každý Slovák chce žiť v štáte, kde politici, policajti a sudcovia ako kniežatá a výkonná moc národa žijú a pracujú pre národ. Niektorí sa však cítia ako majstri sveta, akoby už služba národu bol pre nich nejaký prežitok a slúžia svojim lóžam či organizáciám, a iným (niekedy vlastným samospravodlivým) záujmom namiesto služby ľuďom, ktorých životy a pravotu majú ochraňovať a spravodlivo posudzovať.

Nemôže dnes byť niekto, kto si hovorí minister Slovenskej republiky, Polícia SR alebo slovenský sudca, ktorý by pracoval pre iné záujmy než záujmy Slovákov. A takisto, ak to nie je nutné, vlajka EU za chrbtom slovenského politika nemá čo hľadať!

Matovičovci, Dzurindovci a progresívci sú protištáne extrémistické živly! Extrémizmus je podpora zločinných vojen, vnucovanie rúšok alebo potláčanie slobody prejavu. Totalitné praktiky sa skýrvajú za "boj proti dezinformáciám", je to veľmi podobné, ako keď sa na terorizovanie ľudí za bývalého režimu našla formulka "nemá kladný postoj k ľudovo-demokratickému zriadeniu" a dnes máme opäť zoznamy konšpirátorov - akýchsi "nebezpečných pre režim". Určite má každý dosť takýchto zločinných a chorých opatrení, ktoré začala oživovať predchádzajúca vláda. Dovtedy to bol len "boj proti popieraniu holokaustu", čo je miernejšia forma totalitných praktík, pretože holokaust s výnimkou zopár špecifických spisovateľov už takmer nikoho nezaujímal, skíni vymreli a na židov nikto neútočil. Otváranie totalitnej zločinnej papule do nekonečných rozmerov - kde je možné prenasledovať každého za všetko - to je "boj proti dezinformáciám"! Dnes môže táto formulka vojsť do histórie ako totalitné heslo!

S nástupom dzurindovskej, matovičovskej alebo (nech sa nestane!) progresivistickej strany sa Slovensko stáva satelitom satansko-fašistických mocností a Slováci môžu ďakovať Nebeskému Otcovi, že majú teraz vládu takú, akú majú! Samozrejme, potrebujeme aj slovenského prezidenta, veríme, že každý Slovák podporí práve Štefana Harabina.

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/