NARIADENIE O NOSENÍ RÚŠOK JE PROTIÚSTAVNÉ. UZNESENIE SÚDU V BOSNE VYDALO UZNESENIE OZNAČUJÚCE COVID CERTIFIKÁTY I OČKOVANIE AKO PROTIÚSTAVNÉ. SÚD KRITIZOVAL I ZLOŽKY A ÚRADY VYMÁHAJÚCE OPATRENIA. VYMÁHAČOM OPATRENÍ TERAZ HROZÍ AŽ 5 ROKOV VÄZENIA.

21.03.2022 19:07

NARIADENIE O NOSENÍ RÚŠOK JE PROTIÚSTAVNÉ. UZNESENIE SÚDU V BOSNE VYDALO UZNESENIE OZNAČUJÚCE COVID CERTIFIKÁTY I OČKOVANIE AKO PROTIÚSTAVNÉ. SÚD KRITIZOVAL I ZLOŽKY A ÚRADY VYMÁHAJÚCE OPATRENIA. VYMÁHAČOM OPATRENÍ TERAZ HROZÍ AŽ 5 ROKOV VÄZENIA:

https://otevrisvoumysl.cz/v-bosne-a-hercegovine-jsou-covid-certifikaty-nyni-protiustavni/

Poznámka Biblik: trestné stíhanie hrozí všetkým obchodom i jednotlivcom porušujúcich základné ľudské práva. Ak nejaký obchod núti človeka nosiť rúško, ten obchod treba bojkotovať a osoby, ktoré opatrenie vymáhajú identifikovať, evidovať a zažalovať! Jedného dňa bude na Slovensku i v celom svete obnovená spravodlivosť, trestný čin pácha každá osoba, ktorá druhého pod akoukoľvek zámienkou núti k nasadeniu rúška alebo respirátora! Na to nikto nemal právo, osoby vynucujúce opatrenia sa dopúšťajú vážneho zločinu a budú súdení!

Smutné je, že k presadzovaniu fašizmu bola zneužitá aj Polícia, zodpovednosť ponesú úradníci i jednotlivci! Áno, bude veľký súd a veľká čistka a prídu na rad aj také arcizločinecké nacistické kádre ako Zuzana Č., Eduard H.,  Jaroslav N. a Igor M.

 

-     -    -

SOLI DEO GLORIA! JEDINE BOHU SLÁVA! BOH NAKONIEC VŽDY ZJEDNAL PORIADOK S KAŽDÝM TYRANOM! Na Slovensku bohužiaľ ešte stále vládne tyranská, fašistická a zločinecká vláda, ale každým dňom je bližšie ich koniec, budú súdení, tomu verte, je to istá vec! Dobré by však bolo, aby aj na Slovensku vznikol silný aktívny nenásilný občiansky odpor, podobný napr. českému CHARTA 2022

_________________________________________________________________

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU