NARIADILI ODSTRÁNIŤ Z EUROPARLAMENTU ŠTÁTNE VLAJKY

18.01.2020 22:55

"Štátne vlajočky na zasadnutiach Európskeho parlamentu sú nateraz minulosťou. Rozhodol tak sám predseda europarlamentu David Sassoli z Talianska. Hoci táto zmena nie každého vzrušuje, pronárodní a konzervatívnejší poslanci ju kritizujú. O vytváraní zbytočného konfliktu vraví napríklad aj náš europoslanec Miroslav Číž. "„Áno, dali to pozberať a niekde uložiť,“ dodal Číž." Viac tu:

https://denniks.sk/19840/statne-vlajocky-musia-zo-stolov-zmiznut-rozhodol-sef-europarlamentu/

Poznámka Biblik: Európska Únia (EÚ), bola podľa nás založená s cieľom likvidácie národných štátov a celej Európy (zrejme ako konkurencie USA.). Teraz tieto ambície otvorene prejavila: odstránenie štátnych vlajok je vlastne vyjadrením agresie voči štátu, ak toto nejaký europoslanec rešpektuje, je to podľa mňa zradca! EU nemá žiadne miesto v novom usporiadaní sveta! Je jasné prečo EU opustila Británia - EU je potápajúca sa loď, zdochýňajúci vlk, čo ešte cerí zuby. Jediným riešením je urýchlený SEXIT - okamžitý odchod Slovenska z EU, nech by to prinieslo akékoľvek ekonomické následky. Bude to stále lepšie, ako čakať dokým smrť EU skonštatuje nejaký jej predstaviteľ. Za EU nebude nikto plakať, občanom nič okrem rozvratu nepriniesla. Iba pár boháčov sosalo zbytočné eurofondy, vo väčšine prípadov na úplne zbytočné veci, z ktorých Slováci nemajú nič! Čo priniesla EU nášmu mestu Trenčín? Wi-Fi po stĺpoch na námestí? Alebo tú takzvanú "podporu vedy" kedy sa za 10 miliónov euro nakúpi vybavenie Trenčianskej univerzity pre priemerných ľudí, ktorí sa označujú za vedcov? Nemajú žiadny cieľ, len skúmajú, skúmajú, na nič neprišli - ale vraj podpora vedy! A kto tieto neschopné firmy a neschopných ľudí v podobe dotácií z EU platí? Samozrejme národné štáty, platíme všetci umelo vytváranú bublinu nejakej podpory! EU je zločin, vrátane eurofondov!

Ak by aj eurofondy niečo priniesli, stojí to za odnárodňovanie? Ktorý skutočný Slovák a ktorá skutočne slovenská firma môže konkurovať hajzlom napojeným na EU? Odpoveď: "ten, ktorý začne hlásať liberálne názory - môžeš sa pridať, ale musíš byť slniečkár!" Veď eurofondy sú podľa mňa pokus na likvidáciu a vytlačenie slovenských firiem, EU je rozvrat, Slovák čo z EU chce aspoň nejako profitovať sa musí najskôr odnárodniť!