NÁŠ PREZIDENT ŠTEFAN HARABIN: NORMÁLNY POSTOJ JE NEBYŤ ANTIRUSKÝ. LACNÉ RUSKÉ SUROVINY SA TÝKAJÚ VAŠEJ ŽIVOTNEJ ÚROVNE, AKO PREZIDENT BY SOM IŠIEL NA PRVÚ NÁVŠTEVU DO RUSKA (+Poznámka Biblik: OPROTI HARABINOVI SÚ ĎALŠÍ DVAJA IBA AKO MÓDNE FIGURÍNY

14.03.2024 11:47

 biblik.sk/clanky

"Prezident musí mať jasný postoj, nemôže byť ako trstina vo vetre, občas priklonený na západ, občas na východ, keď od ruských zdrojov závisí naša životná úroveň! Väčšine milionárov je to však jedno!" cit. Biblik.sk

NÁŠ PREZIDENT ŠTEFAN HARABIN: NORMÁLNY POSTOJ JE NEBYŤ ANTIRUSKÝ. LACNÉ RUSKÉ SUROVINY SA TÝKAJÚ VAŠEJ ŽIVOTNEJ ÚROVNE, AKO PREZIDENT BY SOM IŠIEL NA PRVÚ NÁVŠTEVU DO RUSKA

Harabin: Na prvú návštevu by som išiel do Ruska
https://twitter.com/1250cc03004c44e/status/1768019551227199688

Poznámka Biblik: zaujímavé, akoby sa zrazu stalo legálne šíriť nenávisť voči inému národu či dokonca vyzývať na vraždu ruských predstaviteľov, pričom agresia sú všetky tie prejavy protiruských živlov a zapredaných médií, ktoré ako za čias Hitlera ani dnes objektívne neinformujú, ale šíria zločinnú propagandu satanistických elít, proti ktorým teraz bojuje aj Vladimír Putin aj Štefan Harabin. Oproti Harabinovi sú ďalší dvaja prezidentskí kandidáti iba ako módne figuríny, obliekajú aj vyjadrujú sa podľa módy! 

Súvisiace články / related articles:

NÁŠ PREZIDENT ŠTEFAN HARABIN. SLOVÁCI MAJÚ OBROVSKÚ PRÍLEŽITOSŤ, PRVÝKRÁT V HISTÓRII SAMOSTATNÉHO SLOVENSKA MÔŽU MAŤ PREZIDENTA, KTORÝ JE ODBORNE SPÔSOBILÝ BRÁNIŤ ZÁUJMY ĽUDÍ

Náš prezident Štefan Harabin - najnovšie krátke video:
https://www.youtube.com/watch?v=7cQ1A7b0804

Ak chcete Štefana Harabina finančne podporiť v kampani, môžete prispieť na číslo účtu:
IBAN: SK44 0900 0000 0052 0341 0854

Poznámka Biblik:

Slováci, kto sa za vás kedy postavil okrem Štefana Harabina, aby bránil vaše práva? Kto na to skutočne má, aby mohol uspieť v obrane vašich práv? Prosím vás, uvedomte si, akú ste s nastávajúcimi voľbami dostali príležitosť! Koho hlas bolo najviac počuť na obranu vašich práv za covidizmu, a ktorý hlas mal najväčšiu váhu? Odpovede sú jasné: Harabin!

Prvýkrát v histórii samostatného Slovenska majú Slováci šancu mať skutočne svojho prezidenta! Štefan Harabin má po všetkých stránkach nad ostatnými kandidátmi - vek, odbornosť, skúsenosti, láska k národu a dlhodobo statočný boj s nasadením vlastného života za slobodu proti covidizmu a satanizmu! Áno, každý, kto sa postaví týmto zločinným prúdom, riskuje život!

Samozrejme, kto sa dnes otvorene postaví za život národa na obranu slobody a spravodlivosti proti satanizmu, budú ho označovať minimálne za príliš tvrdého, ale čo sa týka rusko-ukrajinského konfliktu, homopropagandy a ďalších svinstiev, ktoré môžu nakaziť celú spoločnosť, každý, kto je za preventívne opatrenia, je pomaly extrémista až fašista! Neexistuje kompromis s kultúrou smrti - homosexualizmus, ani žiadny kompromis ohľadom dodávania zbraní na Ukrajinu! Harabin je človek s jasne čitateľným postojom, Slováci môžu mať jasno v tom, čo od Harabina očakávať, na rozdiel od iných kandidátov, ktorí nemajú úctu ani k národným hodnotám ani k zákonu, ba dokonca okrem Harabina nemajú ani odborne na to, aby do hĺbky rozumeli veciam, ktoré sú pre náš národ kľúčové. S Harabinom prichádza istota, od ostatných kandidátov neviete, kam sa zvrtnú. 

Slováci, máte možnosť mnohé zmeniť, ide o každý jeden hlas!

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/