NÁŠ PREZIDENT ŠTEFAN HARABIN. SLOVÁCI MAJÚ OBROVSKÚ PRǏLEŽITOSŤ, PRVÝKRÁT V HISTÓRII SAMOSTATNÉHO SLOVENSKA MÔŽU MAŤ PREZIDENTA, KTORÝ JE ODBORNE SPÔSOBILÝ BRÁNIŤ ZÁUJMY ĽUDÍ

13.03.2024 10:14

 biblik.sk/clanky

NÁŠ PREZIDENT ŠTEFAN HARABIN. SLOVÁCI MAJÚ OBROVSKÚ PRÍLEŽITOSŤ, PRVÝKRÁT V HISTÓRII SAMOSTATNÉHO SLOVENSKA MÔŽU MAŤ PREZIDENTA, KTORÝ JE ODBORNE SPÔSOBILÝ BRÁNIŤ ZÁUJMY ĽUDÍ

Náš prezident Štefan Harabin - najnovšie krátke video:
https://www.youtube.com/watch?v=7cQ1A7b0804

Ak chcete Štefana Harabina finančne podporiť v kampani, môžete prispieť na číslo účtu:
IBAN: SK44 0900 0000 0052 0341 0854

Poznámka Biblik:

Slováci, kto sa za vás kedy postavil okrem Štefana Harabina, aby bránil vaše práva? Kto na to skutočne má, aby mohol uspieť v obrane vašich práv? Prosím vás, uvedomte si, akú ste s nastávajúcimi voľbami dostali príležitosť! Koho hlas bolo najviac počuť na obranu vašich práv za covidizmu, a ktorý hlas mal najväčšiu váhu? Odpovede sú jasné: Harabin!

Prvýkrát v histórii samostatného Slovenska majú Slováci šancu mať skutočne svojho prezidenta! Štefan Harabin má po všetkých stránkach nad ostatnými kandidátmi - vek, odbornosť, skúsenosti, láska k národu a dlhodobo statočný boj s nasadením vlastného života za slobodu proti covidizmu a satanizmu! Áno, každý, kto sa postaví týmto zločinným prúdom, riskuje život!

Samozrejme, kto sa dnes otvorene postaví za život národa na obranu slobody a spravodlivosti proti satanizmu, budú ho označovať minimálne za príliš tvrdého, ale čo sa týka rusko-ukrajinského konfliktu, homopropagandy a ďalších svinstiev, ktoré môžu nakaziť celú spoločnosť, každý, kto je za preventívne opatrenia, je pomaly extrémista až fašista! Neexistuje kompromis s kultúrou smrti - homosexualizmus, ani žiadny kompromis ohľadom dodávania zbraní na Ukrajinu! Harabin je človek s jasne čitateľným postojom, Slováci môžu mať jasno v tom, čo od Harabina očakávať, na rozdiel od iných kandidátov, ktorí nemajú úctu ani k národným hodnotám ani k zákonu, ba dokonca okrem Harabina nemajú ani odborne na to, aby do hĺbky rozumeli veciam, ktoré sú pre náš národ kľúčové. S Harabinom prichádza istota, od ostatných kandidátov neviete, kam sa zvrtnú. 

Slováci, máte možnosť mnohé zmeniť, ide o každý jeden hlas!

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/