NÁVRAT Z KLINICKEJ SMRTI (+Poznámka Biblik: ďalší prípad návratu z duchovného sveta) AKTUALIZOVANÉ + ZAUJÍMAVÉ PREDNÁŠKY MAJSTROV O SMRTI A ZNOVUZROĎOVANÍ) (UPDATE: WHAT COMES AFTER DEATH - SK, CZ, ENG)

22.04.2022 15:56

Návrat z klinickej smrti

 

"Keď sa podo mnou prelomil ľad, zažil som veľmi silný šok - náhle mi stuhlo celé telo. Stačil som sa nadýchnuť, hlboko som sa ponoril a potom som trochu prišiel k sebe a začal som sa vynorovať. Ale predesil som sa keď sa mi nad hlavou objavil ľad. Udrel som sa hlavou do tej ľadovej steny a stratil som vedomie... Prebral som sa a nechápem, čo to so mnou je. Stúpam kdesi nad zem, dole sú domy a ľudia. Svoje telo nevidím, ale nebojím sa toho. Cítim neobyčajnú ľahkosť zmiešanú s nadpozemskou eufóriou. Potom sa naraz ocitnem v najjasnejšom bielom svetle. Niekto so mnou začína hovoriť a ja pritom akosi cítim jeho nekonečnú vznešenosť a moc. Predo mnou je ešte jasnejšie svetlo, to napĺňa moju dušu blaženosťou. Bol to Najvyšší Rozum a ja som s ním hovoril nekonečne dlho, ale možno iba niekoľko okamihov. Stačil mi povedať toľko, že dodnes pokračujem v pochopení a strávení všetkých tých informácií. Nakoniec mi ukázal proces presťahovania duše zomrelého do nového tela. Prízrakový bielavý obláčik zamieril so stenaním a vzdychmi dolu a ja som ho nasledoval. Dole v nemocnici rodila žena. Keď dieťa vyšlo z jej útrob a vydalo prvý krik, oblak splynul s dieťaťom a rozplynul sa v ňom.  V tom okamihu, ako mi vysvetlil Najvyšší Rozum, sa všetká informácia o predchádzajúcom živote v novo vtelenej duši úplne vymaže. Keď človek zomrie, duša si znova na všetko spomenie.  Bude sa túlať v netelesnom stave na onom svete do tej doby, dokedy sa znovu nevtelí v novom ľudskom obale. A tak to bude pokračovať jeden život za druhým, dokiaľ sa človek nedostane do zvláštneho raja po tom, čo úplne prekonal všetky ľudské chyby.  Po smrti sa človek môže nachádzať v kráľovstve tieňov roky i desaťročia a pozorovať, čo sa na Zemi deje, prebývať v blaženosti alebo v smútku, podľa toho, čo si zaslúži. Potom sa znovu musí vteliť do rodiaceho sa dieťaťa. Všetky chyby a všetko zlo, napáchané v minulom živote na neho dopadne ako bumerang. Zločinec-vrah bude musieť zažiť na vlastnej koži, aké je to byť bezbrannou obeťou, povýšený a iných ponižujúci boháč sa stane úbohým otrokom. Samovrah, ktorý z blbosti skoncoval so životom kôli nejakej nezmyselnej depresii, alebo dajme tomu z mladíckej hlúposti, sa môže v novom vtelení stať najnešťastnejším človekom. Práve tak Boh učí milovať život.  A nech je to akokoľvek paradoxné, samovrah, ktorý sa prevtelí napríklad do poloslepého mrzáka, v dôsledku obvykle skutočne pozná cenu života a dokonca ho začína milovať."

"Čo znamená Najvyšší Rozum?" zadal Dimitrijovi (meno chlapca, pozn. red.) otázku novinár Alexej Zagorjanskij, ktorý s ním robil interview.

"Uvidieť a poznať ho nie je možné. Jeho moc zasahuje nielen našu Zem. Riadi všetky fyzické a globálne procesy. Mimochodom, teória evolúcie nie je vôbec v rozpore s náboženskými predstavami o stvorení sveta."

"A podarilo sa ti pobudnúť aj v kráľovstve tieňov?"

"Tam som nebol vpustený, bolo mi povedané, že ešte nie je čas. Bolo mi vysvetlené, že som ešte nesplnil svoju misiu, preto sa vrátim späť a prejdem riadne svoju životnú púť cestou dobra a tvorivosti. Mimochodom, Stvoriteľovi sú veľmi protivní ľudia bez ideí, primitívni a tupí, ktorí si neprajú rozvíjať v mene dobra a tvorby potenciál, ktorý bol do nich vložený. Od nich sa skôr alebo neskôr odvracia...

A tak som sa vrátil. Nečakane som sa rýchle rútil k Zemi a za pár chvíľ som sa prebral  - vo svojej izbe pod prikrývkou. Mal som bolesti, premáhala ma slabosť a znovu som stratil vedomie. Úplne som sa prebral až v nemocnici."

 "Získal si nejaké nové schopnosti po návrate z onoho sveta?"

"Chápem okolitý svet ináč, naučil som sa kochať prostými a prirodzenými vecami, napríklad krásou prírody. Pritom zostávam ľahostajný ku všetkému zbytočnému a vyumelkovanému, ku všetkej nečistote, ktorú vytvoril človek. Objavili sa schopnosti na maliarstvo a literárnu tvorbu. To najdôležitejšie, kôli čomu žijem mám ešte pred sebou, budem sa snažiť robiť všetko preto, aby som sa potom nemusel pred Stvoriteľom hanbiť..." vybrané z vynikajúcej knihy ARKADIJ PETROV - STVORENIE SVETA 2:

 https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

-    -    -

AKTUALIZÁCIA / UPDATE:

veľmi zaujímavé prednášky nájdete tu:

ČO SA DEJE PO SMRTI / WHAT COMES AFTER DEATH (SK, ENG)

Poznámka Biblik: poznám človeka, ktorý sa tiež vrátil z klinickej smrti. Ale "tam" náhle nemal ani telo ani myseľ, existoval iba ako vedomie v novom svete, kde jasne vnímal tento svet a ľudí ale mohol iba pozorovať. Strach a hrôza z toho, že nemôže používať telo ani myseľ ho úplne paralyzovali, pri zistení, že naozaj "zomrel" takmer odpadol, ale zmobilizoval s obrovskou námahou úplne všetky sily a začal nejako volať na Boha o pomoc. Náhle sa vrátil späť do tela a pochopil, že peklo nemusí byť len oheň a čerti, ale aj úplná samota a odlúčenosť od Boha. Vlastne, v novom svete bol hluchý, nemý, slepý, ale Boh predsa videl jeho enormné úsilie zavolať nejako bez použitia hlasu i mysle o pomoc a vrátil ho razom naspäť do tela, ktoré sa t.č. ledva držalo pri živote. Takto tiež môže dopadnúť zlá alebo nezrelá duša, ktorá sa vlastným pričinením ocitne v novom duchovnom svete. (možno toto je tiež to spomínané kráľovstvo tieňov) Teda, niekedy človek ani nemusí hneď vedieť, že zomrel, v podstate neumierame, ani Slnko neumrie, keď zapadne, ale vychádza v inej časti sveta. Ale v prípade smrti zlého, ignorantského alebo predčasne zasamovraždeného alebo vlastnou hlúposťou zabitého človeka zrod do nového sveta môže vyzerať aj takto. Neviem, ako dlho by trvalo "naučiť sa chodiť", resp. vyvinúť úplne nové duchovné zmysly na plnohodnotný život v novom svete. Mohlo by to trvať aj stáročia i tisícročia, teda Boh nikoho neháže do pekla, ale peklo si človek "upletie" sám buď svojou hlúposťou, ignoranstvom alebo pýchou. Mnohí si myslia, že vedia a veľmi si zakladajú na tom, pričom ich chápanie sveta ako celku (prejaveného i neprejaveného sveta) je úplne obmedzené! Takíto, ak sa počas tohto života nezaujímali o Boha a pravý zmysel života, môžu sa narodiť do nového sveta ako mrzáci, či už do tohto v ľudskom tele, alebo do duchovného sveta ako bod bez geografických súradníc, ktorý nemôže ani myslieť, ani sa hýbať, pričom tento svet jasne vníma a počuje.

 
" Každý strom, ktorý nerodí dobrého ovocia, sa vytína a hádže na oheň.  A tak ich tedy po ich ovocí poznáte. Nie každý, kto mi hovorí: Pane, Pane! vojde do nebeského kráľovstva, ale ten, kto činí vôľu môjho Otca, ktorý je v nebesiach.  Mnohí mi povedia tamtoho dňa: Pane, Pane, či sme neprorokovali v tvojom mene a v tvojom mene démonov vyháňali a v tvojom mene mnoho divov nečinili?  A vtedy im vyznám: Nikdy som vás neznal. Odídite odo mňa, páchatelia neprávosti!  Každého tedy, kto čuje tieto moje slová a činí ich, pripodobním rozumnému človekovi, ktorý postavil svoj dom na skale.  A spustil sa lejak, a prišly rieky, a zavialy vetry a oborily sa na ten dom, a nepadnul, pretože bol založený na skale.  A každý, kto čuje tieto moje slová a nečiní ich, bude pripodobnený človeku bláznovi, ktorý vystavil svoj dom na piesku. A spustil sa lejak a prišly rieky, a zavialy vetry a zavadily o ten dom, a padnul a jeho pád bol veliký." Matúš 7:19-27
(záver Kázne na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6. a 7.) preklad Biblie Roháček https://www.biblik.sk/svata-biblia/
 
 
__________________________________________________________________________________________________________________

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU