NBC ABOUT CHEMTRAILS / AMERICKÁ NBC O CHEMTRAILS (SK, CZ, ENG) (AKTUALIZÁCIA - ČESKÝ OBČAN UROBIL ROZBOR DAŽĎOVEJ VODY / High levels of Aluminium, Barium, Strontium and Thallium in rain water (SK, CZ, ENG)

28.06.2022 12:12

NBC ABOUT CHEMTRAILS / AMERICKÁ NBC O CHEMTRAILS (SK, ENG)

VIDEO ENGLISH + CZ subs:

https://rumble.com/v139y8n-americk-nbc-o-chemtrails.html

Poznámka Biblik: včera sa tiež intenzívne striekali chemikálie do mrakov, mnohé je vidieť voľným okom, ideálne poriadny ďalekohľad pre pozorovanie detailov. Aj slovenské úrady sú zodpovedné za vyvražďovanie ľudí, pretože ich úlohou je chrániť občanov.

Note Biblik: Yesterday (and almost every day) I saw jets spraying chemtrails into clouds (city Trencin, Slovakia) I went in the nature with my big bino (Bresser spezial astro 80x20mm) 

ith a big bino sometimes you can clearly see spraying chemicals - ideal position to observe spraying chemtrials is a plane straight above you, you can see nozzles near engines and nozzles on fuselage. It looks like planes are spraying two chemicals at once - one from wings and another from the fuselage. But by naked eye it's clear those are not contrails, for further information seek " chemtrails ", "chemtrails fibers" or "smartdust" at biblik.sk or check biblik.sk/obrazky

 

AKTUALIZÁCIA / UPDATE:

Analysis of rainwater by czech hygiene:

ČESKÝ OBČAN UROBIL ROZBOR DAŽĎOVEJ VODY:

"Voda obsahovala prvky, které nemá vůbec obsahovat, např.: Barium, Stroncium, Thalium
Ve vzorku laboratoř naměřila 2340µg (Al) aluminia (hliník), což překročilo bezpečný limit o téměř 1200%. Železo (Fe) o téměř 1100%. Olovo (Pb) 220%. Antimon (Sb) o 8800%." Rozbor robila pražská hygiena, detaily rozboru na fb stránke:

cz / česky / czech:

https://www.facebook.com/jaroslav.j.furch/posts/4878260315541461

cz / česky /czech:

https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/cesky-obcan-udelal-rozbor-destove-vody-a-nestacil-se-divit-z-vysledku/

Poznámka Biblik: Thalium sa používa aj ako otrava na potkany, účinky thália tu:

"Akútne otravy sa prejavia za 1 – 5 dní. Prejavujú sa najmä nauzeou, zvracaním, bolestivým vyprázdňovaním, zápchou. Po nasledujúcich 3 – 4 dňoch sa objavujú ďalšie ťažkosti, postihnutý trpí smädom, nespavosťou, poklesom tvorby slín, potu a kožného mazu."

"Chronická otrava je vzácnejšia ako akútna otrava. Prejavy ochorenia sú podobné ako pri akútnej otrave, avšak menšej intenzity. Najčastejšie sa prejavuje zápalom nervov v nohách, poruchami zraku a sluchu. Aj pri chronických otravách dochádza k vypadávaniu vlasov, ale menej výraznému ako pri akútnych otravách." ZDROJ:

https://pdf.truni.sk/e-skripta/vczv1/Chemicke%20prvky%20v%20ludskom%20organizme/data/Tl_toxic.html

 

ENGLISH: thallium poisioning / otrava tháliom:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5449837/

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.