“NEMÁME PREČO MAŤ ZATVORENÉ,” majiteľ fitnescentra má otvorené, hoci sú v čiernej farbe (AKTUALIZOVANÉ 18:16)

02.11.2021 11:29

“Nemáme prečo mať zatvorené,” majiteľ fitnescentra má otvorené, hoci sú v čiernej farbe

Stále viac okresov sa podľa covid automatu presúva do čiernej farby. V týchto okresoch platia najprísnejšie opatrenia. Čierny je už aj okres Topoľčany. A hoci fitnescentrá majú ostať zatvorené, jeden z majiteľov sa rozhodol, že tak neurobí

Majitelia aj na sociálnej sieti pozývali ľudí, aby si prišli zacvičiť, s tým, že každý je vítaný vo voľnej zóne. Upozornila na to televízia Markíza s tým, že na nariadenia doplácajú aj zaočkovaní.

Podľa majiteľa nemajú problém so zatvorením prevádzky, pokiaľ bude prijatý zákon, ktorý im to bude prikazovať, ako to bolo prvej alebo druhej vlny, keď bol vyhlásený núdzový stav.* V súčasnej situácii na to ale nevidí dôvod. “Žiadna právna záväznosť pre nás nie je,” reagoval majiteľ fitnescentra s tým, že im vláda vôbec v súčasnej situácii ani nepomáha.

Dodal, že protipandemické opatrenia dodržiavajú. Prípadom sa už bude zaoberať hygiena."

ZDROJ: https://www.hlavnespravy.sk/nemame-preco-mat-zatvorene-majitel-fitnescentra-ma-otvorene-hoci-su-v-ciernej-farbe/2737740

článok tvnoviny + video: https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2043132_hoci-su-v-ciernej-farbe-v-topolcianskom-fitnescentre-sa-cvici-nadalej-majitel-to-zdovodnil-takto

Poznámka Biblik: prvá aj druhá vlna boli vymyslené, je úplne jedno, čo vyhlási vláda bláznov, pokiaľ sú nariadenia či zákony zvrhlé, povinnosť občana je ich nedodržiavať! Zatváranie obchodov a prevádzok je zhovadilosť a kto sa podrobil, dal energiu ďalším zhovadilostiam! Aj keby tzv. pandémia bola skutočná, neexistuje dôvod na zatváranie obchodov, kto chce, môže sa chrániť aj skafandrom alebo sedieť doma, ale ničiť životy a živobytie pod zámienkou ochrany proti vírusu je zhovadilosť! Ak by aj bolo niekedy niečo také ako lockdown prijaté zákonom, povinnosťou občana je postaviť sa na odpor!

 

TOP KOMENTY:

Covid automat je slovenská verzia Hlavy XXII. Málokto prizná, že nie je právne záväzný pre podnikateľov, ale stačí postrašiť návštevou z "hygieny" a pokutami, veľká väčšina od razu "pre istotu" zatvorí. Predposratosť, ktorá nepozná hranice.
Držím palce všetkým VOLNÝM ZÓNAM v SR

 

To je prvá lastovička a ostatní by sa malí automaticky pridať a nie sa nechať ničiť.

 

napriklad chodim nakupovat do istych slovenskych potravin, kde rusku nenosim, ani predavacky a tak dalej.

rovnako chodim nakupovat do isteho elektra, stavebnin atd.

rovnako ma vobec nezaujima "vlada", kedze su to zlocinci, co budu sediet.

je to na nas

 

14.10.2021 na tlačovej besede minister Lengvarský povedal, že COVID AUTOMAT je ODPORÚČANIE (!!!) pre občanov.

 

V Cechah nejaky majitel restiky oznamil hygiene, ze nazatvori. Pozval ich dokonca na kontrolu. Na rovnaky den pozyva aj obchodnu inspekciu, ze hygiena ho nuti porusovat antidiskriminacny zakon.

 

Správne rozhodnutie. Podnikateľ, ktorý zavrie prevádzku, zbankrotuje a môže ísť bývať pod most. A to všetko kvôli nezmyselným opatreniam vo vymyslenej pandémii.
Podnikatelia majú dve možnosti - buď sa spoja a spoločne zabojujú, alebo ich čaká krach. Úlohou agendy skrytej za vymyslenú plandémiu je zničenie malého a stredného podnikania, nech si nikto nerobí ilúzie, že to "nejako prežije".
Táto vládna klika nie je legitímna, opatrenia sú nezákonné, občiansky odpor je vyhlásený. Ide len o prekonanie strachu, preto je potrebné to spojenie a spoločný postup podnikateľov a živnostníkov pri výbere najlepšej stratégie postupu.

*AKTUALIZÁCIA - komentár diskusia HS:

Ani pocas 1. vlny to nebolo zakonne. A vysvetlovane to bolo uz milionkrat. Mikas nema ziadnu pravomoc vydavat vyhlasky, ktore by mali vseobecnu platnost.
Mikas moze (ak nie je nudzovy stav) zakazat navstevy v nemocniciach v regionoch s epicentrom nakazy, moze napr. izolovat nejaku obec, osadu, zavriet nejaku prevadzku, zavriet niekde skolu, ale nemoze to prikazat plosne pre vsetky. A uz vobec nemoze ukladat nejaku povinnost vsetkym obcanom.
A v nudzovom stave nemoze uz vobec nic. Tam je platny zakon o civilnej ochrane a tam ma nulovu kompetenciu. Tam mozu ukladat povinnosti ministerstva. Ale, ani ministerstva nemozu v nudzovom stave prikazat zavriet vsetky prevadzky. Zakon o nudzovom stave nic take nepozna.