NEMCI NECHÁPU, AKO MÔŽU ĽUDIA NA SLOVENSKU ŽIŤ S NEMECKÝMI CENAMI A UKRAJINSKÝMI PLATMI / GERMAN TOURISTS: I WONDER HOW... (SK, ENG, DE)

06.10.2023 11:51

NEMCI NECHÁPU, AKO MÔŽU ĽUDIA NA SLOVENSKU ŽIŤ S NEMECKÝMI CENAMI A UKRAJINSKÝMI PLATMI / GERMAN TOURISTS: I WONDER HOW...

VIDEO DEUTSCH + SK tit

https://www.mojevideo.sk/video/3d3c5/ked_ani_nemci_nechapu_z_coho_slovaci_ziju.html

Note Biblik: In Slovakia same prices of food, as in Gemany but 270 euros pcm pensions, 600-1200 pcm common wages... Globalists hate Slavic people and trying to destroy them, lot of people here are very poor, cannot buy basic food from their pensions, or a normal working man must deeply think what to buy as basic food with around 1000 eur pcm sallary! That's why many older people memorizing socialism as THE GOLDEN AGE!

Poznámka Biblik: Dvaja krásni Nemci vo videu sa divia, ako môžu byť ešte mierne vyššie ceny v slovenských ochodoch*, keď Nemci majú platy bežne v tisíckach eur a Slováci v stovkách, Nemci nechápu, čo to má znamenať, na druhej strane, Slovensko je zároveň nočnou morou takmer každého migranta! Pretože nikto nechce živoriť! 

Napríklad, v Anglicku obyčajný robotník si mohol dovoliť prakticky všetko vrátane pekného auta, dovoleniek a ak denne nechodil jedávať do reštaurácii, mohol usporiť niekoľko tisíc libier ročne! Na Slovensku stále u väčšiny ľudí nielen že nemožno hovoriť o úsporách, ale chýbajú peniaze na úplne základné veci! S dôchodkami 270 eur niektorí nemajú ani na tie najlacnejšie potraviny a vyše 30 rokov po revolúcii vidíte inzeráty ľudí, ktorí prosia o pomoc, lebo nemajú peniaze ani na suché rožky!

 

*kvalita a zloženie potravín v nemeckých obchodoch sú na úplne inej úrovni, samozrejme, aj tam v bežnom supermarkete predávajú vyslovene jedy, ale je možné (resp. z poslednej návštevy vyplýva) že dostať kúpiť pomerne kvalitné veci. 

Cca pred 15 rokmi napríklad v Anglickom Tescu pri kurze libry 70 slovenských korún potraviny vychádzali v prepočte rovnako, ale plat obyčajného robotníka bol v prepočte okolo 80-90.000 korún! Nákup v bežnom ochode nebolo niečo, nad čím by musel normálne zarábajúci človek rozmýšľať, tak potom kde je chyba? Veď vykorisťovanie Slovanov je účel, ani na Slovensku nemusíme mať dôchodcov-žobrákov ani pracujúcich, ktorí nemajú peniaze na základné veci! T.č. v zahraničí obyčajný nekvalifikovaný robotník žil v hojnosti, ktovie, čo z tých štátov urobili teraz! 

Brali by ste radšek 4.000 eurovú výplatu, ak vaše dcéry nemôžu kôli migrantom bezpečne chodiť ani po ulici?

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/