Nesmrteľnosť v tele alebo Večný Život | Kaleidoskop faktov 20 (+Poznámka Biblik)

31.03.2022 15:51

Nesmrteľnosť v tele alebo Večný Život | Kaleidoskop faktov 20

https://www.youtube.com/watch?v=cHH-hSoS56s

Poznámka Biblik: názory redakcie nemusia byť vždy totožné s uvedenými informáciami. (skrátka nestíhame podrobne preštudovať všetky uverejňované informácie) Ale vchádzame do veku, kde smrť fyzického tela už nie je nevyhnutná pre vývoj. (vlastne ani zrejme nebola nevyhnutná, je skôr niečo v neporiadku, že ľudia bývajú chorí a umierajú)

Za čias Pána Ježiša Krista mnohí chorí (aj tzv. "nevyliečiteľne chorí") sa uzdravovali, z posadnutých vychádzali démoni a mŕtvi vstávali z mŕtvych! A deje sa tak aj dnes. Napr. v knihách Arkadija Petrova sú popísané techniky regenerácie poškodených i amputovaných orgánov! Dorastanie napr. chýbajúcich končatín poznajú z praxe napr. niektorí českí lekári. MUDr. Jan Šula v jednej zo svojich prednášok uviedol prípad, kedy pacientovi znova dorástol odtrhnutý prst a dodal, že ešte potrvá, kým sa to dostane do učebníc. Sú lekári, čo mali pacientov, ktorí vedeli, ako si obnoviť amputované orgány, pracovali na sebe a nech sa to zdá komukoľvek neuveriteľné, možné je aj to, že orgán môže dorásť! (je skôr zvláštne, že tieto postupy a vnútorné technológie ukryté v človeku bežne nepoznáme)

Dorastanie orgánov je iba začiatok Nového veku, dnes je už vedecky zadokumentované i vzkriesenie mŕtveho! To, čo predtým bolo známe okruhu niekoľkých málo ľudí, je dnes známe celému svetu. Dvere do Božieho kráľovstva majú ľudia otvorené*, zavrieť si ich môže každý sám - váhanie alebo prílišné ponorenie v telesnosti, ak človek nehľadá zmysel a cieľ svojej existencie, napriek tomu, že má vhodné podmienky, sám sa "vyhadzuje z Raja". Nie je to o kostole ani o náboženstve, ale o úprimnej snahe človeka vôbec byť človekom! (viac Kázeň na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6., 7.)

 

*"JA SOM DVERAMI OVIEC" Ján 10:7) Pán Ježiš ľuďom dvere otvoril a v Biblii je napísané, že Boh jedného dňa zavrie dvere (Lukáš 13:25) - tak si dvere zatvoria ignoranti, ktorí majú na prvom mieste niečo iné než Pána Boha (teda lásku a život podľa Učenia Pána Ježiša) Ľudia dostali na výber: Boh, Láska, Život = harmónia a snaha o poznanie pravidiel života a správne zaradenie sa. Žiadna planéta ani hviezda si nemôže celkom robiť čo chce, pretože existuje Vesmírny poriadok. Ak by sa len kúsok odlonila od pravidelných rytmov alebo od svojej dráhy, mohla by to byť skaza pre celú sústavu. Podobne je to aj s človekom, malá odchýlka od kurzu môže spôsobiť veľkú katastrofu. Preto by mal človek poznať načo žije a kam smeruje, alebo to aspoň hľadať. Každý si môže vybrať, stále dosť málo ľudí chápe, že voľby sú: Život alebo smrť? Bohužiaľ ak človek pri svojich rozhodnutiach neberie ohľad na Boha, ak s Ním nemá vzťah, ak nehľadá Boha a nepýta sa ako žiť v harmónii s Božím poriadkom a pravidlami, ktoré Boh dal, aby sme boli šťastní a aby sme mohli normálne fungovať, z takejto odchýlky od Boha pramenia choroby, problémy, znečistenie, vojny, porušenie a nakoniec smrť, ktorá by ináč pre človeka a jeho vývoj pravdepodobne ani vôbec nebola potrebná!