NEZÁVISLÉ MÉDIÁ SÚ PLNE ODKÁZANÉ NA VAŠE PRÍSPEVKY

04.05.2022 12:20

Ťažko môže byť médium nezávislé, pokiaľ má reklamu! Preto sú všetky skutočne nezávislé médiá odkázané na vaše príspevky. Ďakujeme vám za každý cent, ktorým ste nám kedykoľvek prejavili podporu! Prosíme vás, podporujte nás aj ďalej, ďakujeme:

IBAN Biblik.sk:
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA


_______________________________________________________________________________________________________________
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/nezavisle-media-su-plne-odkazane-na-vase-prispevky/

Myslím si, že dôvody zablokovania niektorých stránok sú z duch. hľadiska tie, že si jednoducho neplnili svoj účel. Skostnatenie a zabehnutie v určitých koľajach bolo rýchlo prebrané pokusmi o blokáciu, silnejší sa prebrali hneď a z určitého hľadiska je aj to vlastne pomoc a výzva k osobnému i profesionálnemu zamysleniu, či naše plány sú v harmónii s Božím plánom. Jednoducho, či ako jednotlivec alebo ako firma smerujeme k Bohu - k Láske a k Životu alebo od Neho... a v určitej vzdialenosti od Boha je tma a smrť! 

Pán Ježiš Kristus ukázal Cestu, je každého vecou, či si dovolí pozrieť sa do pravej Roháčkovej Biblie a či sa bude snažiť pochopiť Učenie Pána Ježiša Krista, a toto Učenie je úplne iné, ako učí oficiálna cirkev, netreba si Učenie Pána Ježiša Krista spájať so žiadnymi organizáciami!

-   -   -

Úlohou alternatívnych médií je nielen informovať, ale spoločne s občanmi hľadať riešenia a aktívne sa zapájať do politického diania, pokiaľ predmet ich činnosti nejako súvisí s politikou. A to sú všetky spravodajské a informačné servery, ktorých hlavnou úlohou je nielen slobodu šíriť písmom, ale aj aktívnymi činmi - či už priamou pomocou ľuďom alebo organizovaním protestov, demonštrácií, petícií a ďalších snáh boja za slobodu. Mnoho krát sme i v záujme dúfajúc že spoločnej veci prosili alt. médiá o uverejnenie nejakého z našich článkov, pretože nebýva jednoduché sa presadiť, a ako môžete dávať ľuďom dôležité informácie, keď o vás nikto nevie? Väčšina alt. médií nám ani neodpovedala, iba jedno jediné médium nás vôbec aspoň jeden-jediný raz spomenulo, a to v článku:

ŠPINAVÉ PRAKTIKY V DETSKOM DOMOVE SEMETEŠ

Tento článok vyšiel aj na serveri infovojna.bz Serveru infovojna a zvlášť Norbertovi Lichtnerovi srdečne ďakujeme! Je to jediné médium, o ktorom vieme, ktoré nám - a dúfame, že i všetkým Slovákom a mnohým ďalším ľuďom aspoň v niečom pomohlo! Dôležité veci treba zdieľať a ak môžete, tak i finančne podporovať, veď predsa každá kvapka dobra je dobrá!

Ďakujeme!

 

Prosíme vás zdieľajte zaujímavé články, a prosíme vás, vždy uveďte okrem linku na článok aj adresu biblik.sk/clanky

Takisto vás prosíme aj o vašu finančnú podporu, Ďakujeme,

 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU