NEŽIADÚCE ÚČINKY OČKOVANIA DISKUSIA

19.08.2019 17:12

 

PROSÍM ZDIEĽAJTE:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE NEMOCNÍ."

 Pán Ježiš Kristus (Biblia - Roháček, Mat 9, Marek 2, Luk 5)

-   -   -

Očkovaním sa do tela zavedie cudzia geneticky modifikovaná DNA, očkovanie spôsobuje degeneráciu genetického fondu ľudstva. Ľudia trpia zápalmi v prvomrade v črevách (základ imunity) čo je ihneď nábeh na poruchy správania a psychické choroby. Známy Dr. Andrew Wakefield vlastne len prišiel na to, že každý autista má vírus osýpok v lymf. uzlinách v črevách, ktorý bezpochyby pochádza z MMR vakcíny! A tu sa ide niekto baviť, či očkovanie spôsobuje autizmus? Bezpochyby. A nielen to! Očkovanie je prvotná príčina epidémie psychických chorôb. Prvé prejavy porúch správania u detí mamičky zaznamenávajú tesne po podaní vakcíny, niektoré deti sa z toho spamätávajú lepšie, iné horšie. U dospelých je to podobné, obvykle po tetanovke "ochranu" pred tetanom vymenia za celiakiu alebo rovno za sklerózu multiplex. Stojí to za to? Zaočkovaní ľudia tiež bežne dostanú tetanus, alebo chorobu, pred ktorou by ich očkovanie malo akože chrániť! (prečo asi nefunguje očkovanie proti malárii? Lebo tam, kde vás budú žrať komáre ľudia ochorejú aj tak! A aký účinok majú potom ostatné vakcíny? Snáď podobný, že dve tretiny zaočkovaných ochorejú zrovna tak? Alebo keď to nefunguje, vraj má choroba u zaočkovaného miernejší priebeh? Rodičia, ktorí majú doma zaočkované a nezaočkované dieťa hovoria, že u zaočkovaného dieťaťa majú všetky choroby oveľa horší priebeh, taká je realita, dobré ráno! Prečo by to malo byť u danej choroby ináč???) Očkovanie je špinavosť, choroby ako cholera, mor a týfus sa nevymietili očkovaním a keby sme vylievali splašky na ulicu, rovnako ich tu máme, žiadne očkovanie nepomôže. Aby ste to pochopili: Ak sypete jed do tela - a vakcína je jed, budete niesť následky. Hlupáci si myslia, že takýmto spôsobom je niečo možné vyriešiť, je to podobné, ako keď sypeme jedovatý chlór do vody, vraj aby sme zničili baktérie! Vodu otrávili - vďaka chlórovanej vode je tu epidémia srdcovo-cievnych ochorení.

 Vďaka vakcínam tu máme epidémiu psychických chorôb! Očkovanie je zločin na ľuďoch, môžete na vlastné oči vidieť aj v tejto diskusii:

a v tomto článku:
A keď napíšete do hľadania na Biblik.sk "očkovanie", nájdete veľmi zaujímavé svedecké výpovede aj od lekárov, uvedieme jednu z nich:
-   -   -
"Lebo stučnelo srdce tohoto ľudu: ušami ťažko počuli a svoje oči zažmúrili, aby snáď nejako očami nevideli, ušami nepočuli, srdcom neporozumeli a neobrátili sa, a uzdravil by som ich." (Matúš 13:15)