Nočného podujatia v gay klube sa zúčastnili aj malé deti / GAY SHOW WITH KIDS (+Poznámka Biblik: PUTIN vs. EURÓPSKE HODNOTY / + Note Biblik: PUTIN vs. EUROPEAN VALUES) (SK, ENG)

08.06.2022 14:03

Nočného podujatia v gay klube sa zúčastnili aj malé deti:

GAY SHOW WITH KIDS, Dallas USA 7.6.2022:

https://www.mojevideo.sk/video/3791a/nocneho_podujatia_v_gay_klube_sa_zucastnili_aj_male_deti.html

TOP KOMENTY MV:

"To asi boli deti adoptované GAY pármi, tie to už majú aj tak isté..."

"ako hovorte si co chcete minuskujte kolko vladzete ALE TOTO ma mat pravo na manzelstvo a adoptovanie deti ? do basy za toto by som ich zavrel"

Poznámka Biblik: možno, sa tam pred časom tiež nevedeli rozhodnúť, či rodinu tvorí muž a žena (viď Referendum o rodine)

Note Biblik: Maybe, many years ago, the parents were not sure, if Family = Man and Woman. In Slovakia, we had and Slovak people mostly simply ignored it! They shouldn't boggle now!

According to comments, people think the kids in the video are adopted kids fallen into the hands of gays... I think we should distinguish a gay and a satanist. A gay doesn't want to walk in the street naked with a bra or rainbow flag. A gay doesn't want to attract attention, because for a gay there's no benefit to be a gay. But for satanists today is a great benefit to be a satanist, because more depravity means more support, more publicity and more money! European values?

Toto sú tie vaše európske hodnoty? / What are the European values?

https://www.biblik.sk/obrazky/#putin-to-su-tie-europske-hodnoty-jpg

 

https://www.biblik.sk/obrazky/#europska-unia-latrina-jpg

 

 
___________________________________________________________________________________________________________________
 

NA OBRANU PROTI FAŠISTOM SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.