NURSE COLLAPSES LIVE ON AIR AFTER RECEIVING VACCINE / SESTRIČKA SKOLABOVALA V PRIAMOM PRENOSE TESNE PO PODANÍ VAKCÍNY (SK, ENG) (+Note Biblik /+ Poznámka Biblik)

18.12.2020 23:27

Nurse collapses live on air after receiving the Coronavirus vaccine:

https://twitter.com/k_klo224743370/status/1339845270297845760

Note Biblik: such cases could end with death or permanent brain damage. Reduction of population and brain modification is also the part of the vaccination program, not just Covid vaccination program. There are too many kids with serious problems after vaccination, mums see changes in eye contact, changes of sleeping, eating and speaking, but the propagators of vaccines would say this is "normal". We think the most cases of behavioral changes or permanent cry is the evidence of brain damage, maybe permanent, maybe reversible... every vaccination of a healthly man is an unnecessary risk! Take care and make the right decision. "But when Jesus heard that, he said unto them, They that be whole need not a physician, but they that are sick." Matthew 9:12

"Even if all are healthly, all will believe everyone is sick, because the Goverment will tell them Covid-19!"

SLOVENSKY: "ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." Mat 9:12 Každé očkovanie zdravého človeka je zbytočné riziko. Mamičky po očkovaní svojich detí vidia, že niekedy deti prestanú normálne spávať, prestanú normálne jesť, strácajú očný kontakt... a niektoré deti po očkovaní neutíšiteľne plačú celé hodiny... Propagátori vakcín mamičky presviedčajú, že aj takéto úplne evidentné známky poškodenia mozgu sú "normálne". Deti tak plačú, pretože majú opuch mozgu vďaka obrovským dávkam hliníka vo vakcínach. Sú to encefalitické bolesti hlavy, zažívajú ich nielen deti po detských vakcínach, ale aj dospelí, aj po očkovaní proti tetanu, viac tu. Neutíšiteľný plač sa udáva aj na príbalových letákoch od vakcín. Či je poškodenie mozgu trvalé alebo iba dočasné, to môžete hádať. Vlastne deťom je vyvolávané permanentné poškodzovanie mozgu cez vakcíny. Dosahuje sa to hliníkom a ďalšími prísadami, ako napríklad Polysorbát 80, ktorý uľahčuje priechod jedov cez hematoencefalitickú bariéru. Pri podrobnejšom skúmaní vakcín sme dospeli k záveru, že sa jedná o účel. Poprední vedci to vedia už dávno:

 

"Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou vrcholiacou v popravách, hladom, očkovaním chorôb, takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde. Ak im však doprajeme oddych, (lockdowny, testovanie, očkovanie; pozn. red) potom sa nám už vytúžený okamih nikdy nevráti."  Protokoly sionských mudrcov.pdf 

-  -  -

Poznámka Biblik: z horeuvedeného anglického citátu B. Russella by sme mohli preložiť záverečnú časť aj takto: "Aj keď budú všetci zdraví, všetci budú veriť, že sú chorí, pretože vláda im povie, že je to tak..." Aj toto je zásluhou chemicky upravovanej a konzervovanej stravy a očkovania. Všetci sú zdraví, ale keď vláda povie Covid-19, všetci zrazu uveria, že koronavírus existuje! A boja sa ho popierať, lebo sú zvyknutí, že za popieranie oficiálnych dogiem sú nariadené tresty! Ak ešte urobia hollywoodsky scénár o masových úmrtiach a plných nemocniciach v telke, to je už priam arciheréza popierať ich správy! Pozor, oni vysielajú zaručenie iba hoaxproof správy, a kto to popiera, idú po ňom lovci hoaxov, čím sa vytvára akýsi umelý pocit hriechu nazývať veci pravým menom a vytvára sa tak pocit ohrozenia, komik to vysvetľuje tu.