OBCHODNÍCI, KTORÍ SI SAMI ZAVRELI PREVÁDZKY BY MALI DOSTAŤ POKUTU, ŽIADNE KOMPENZÁCIE OD ŠTÁTU. NEBOLI STE OCHOTNÍ RISKOVAŤ ANI POKUTU? ZAPLATÍTE OVEĽA VIAC! AK SA BUDETE ZLOČINCOM PODROBOVAŤ, ONI VÁM TO ZRÁTAJÚ!

02.12.2021 09:14

"Ten, kto utečie pred strachom, padne do jamy, a ten, kto vylezie z jamy, bude lapený do smečky." Jeremiáš 48:44

- - -

Obchodníci, ktorí si zatvorili prevádzky a pridali ruku k deštrukcii by mali dostať pokutu! Každý účastník fašistického teroru od muža po najmenšie dieťa, ktoré si kedy na tvár nasadilo rúško prispeli k vzostupu fašizmu na Slovensku! Spoluúčasť v hre na pandémiu je trestná, platí za to každý! Teraz, keď hlupáci pod hrozbou pokút vyhodia do vzduchu vlastné živobytie, žiadajú kompenzácie od štátu? Štát sme my, kto by sa mal skladať na bláznov, ktorí si sami zatvoria obchody? Vy ste ten lockdown spôsobili, neobviňujte z toho nesvojprávnu vládu, tá je schopná nariadiť vám aj obetovať vlastné deti!

Prečo by sa občania mali skladať na záchranu súkromných podnikov, ktoré majitelia ako potkany opustili a poslali ku dnu? Takáto podpora fašistického teroru je trestná - vy tvoríte lockdown, ktorí ste si dovolili zavrieť! Vy tvoríte pandémiu a fašizmus, ktorí sa rúškujete a očkujete! Robert F. Kennedy Jr. vyzýva, aby sme každý deň aspoň 3x porušili pravidlá! Viete prečo tu máme takúto situáciu? Pretože väčšina ľudí každý deň fašizmus aspoň 3x podporuje! Takže čo robiť? Začnite sa organizovať do malých skupín, ale aj jednotlivci a spoločne si premyslite kroky, ako ďalej. Gestapácke pravidlá a zločinecké nápisy zmiznú z obchodov, zločinecká vláda skončí v base alebo po spravodlivom súde možno aj na popravisku. Štát sme my, dajme sa dohromady a spoločne si určíme pravidlá, štátne zriadenie a spôsob života. Ináč banda nás banda bláznov vyhladoví, utýra a umučí na smrť, rozumiete??? Fašistická gestapácka banda aj každý gestapák vynucujúci opatrenia aj každý zločinecký fašistický nápis PÔJDE PREČ ZO SLOVENSKA! ZASTAVME ICH BRATIA! NECH SA ONI (GESTAPÁCI, FAŠISTI A ZLOČINCI AJ S ICH PERVEZNÝMI OPATRENIAMI) STRATIA!

Ako to vlastne môžete vydržať? Ako je možné, že vôbec znesiete tie handy na xichte? Dnes je možno vaša posledná šanca postaviť sa proti fašistickému teroru. Teror sa stupňuje kôli nečinnosti a hlbokému spánku más, ostať ticho znamená skončiť ako dobytok na porážke, kam nás postupne vedie bežiaci pás zločineckých opatrení. Je najvyšší čas vystúpiť a riskovať úplne všetko! Ak ste neboli ochotní riskovať pokutu, buďte pripravení, že zaplatíte oveľa viac! Ticho a náhubky znamenajú súhlas. Kto je ten, čo vás núti podrobovať sa fašizmu? Je to vláda, alebo vaša vlastná neschopnosť učiniť akékoľvek samostatné rozhodnutie? Týmto ten fašizmus tvoríte, ste ako plastelína, ktorá svojou absolútnou nemohúcnosťou len drží tvar a blázni sa s vami pohrávajú. Ale ste to vy, kto plní zločinecké rozkazy, a takto sami tvoríte zločinecký štát! Pýtam sa dokedy? Čo chcete robiť? Čakať na porážku?