OBČIANSKY PROTEST: UTOROK 20.9.2022 o 17:00 PRED PREZIDENTSKÝM PALÁCOM (+Poznámka Biblik: Globálne elity zrejme počítajú s tým, že národné vlády viac nebudú potrebné.

19.09.2022 14:46

OBČIANSKY PROTEST:

UTOROK 20.9.2022 o 17:00 PRED PREZIDENTSKÝM PALÁCOM

Oznámenie o proteste zverejnil aj JUDr. Róbert Fico:

Poznámka Biblik:
Vo Viedni sa v sobotu protestovalo za prirodzené veci, ktoré boli úplne bežnou súčasťou života pred novembrom 1989. Ľudia držali aj takéto transparenty:
"Nechceme milióny, chceme jesť, zahriať sa, žiť."
Pred novembrom '89 nebolo vôbec všetko ideálne! Iné názory sa blokovali podobne ako dnes niektoré weby. Je vizitkou súčasnej vlády, že napríklad oficiálna ruská spravodajská stránka rt.com je blokovaná a Slováci v roku 2022 nemajú priamy prístup k informáciám a na blokované stránky chodia cez proxyserver alebo TOR BROWSER. Ak takútu hrubú cenzúru dnes robia štandardné politické strany, je niečo oveľa horšie, ako keď podobné veci robila komunistická strana. Potieranie odlišných názorov, prenasledovanie a zbytočné terorizovanie ľudí bol aj pred r. 1989 zámer, pretože bolo v záujme zničiť Sovietsky zväz. A tak sa objavovali čoraz častejšie také nezmyselné veci, ktoré iba popudzovali občanov k nenávisti ku komunistickej strane! Podobne ako dnes globálne elity podnecujú národné vlády k fašizmu - tiež ide o to, aby ich občania znenávideli. Globálne elity zrejme počítajú s tým, že národné vlády viac nebudú potrebné. A ak by aj došlo k takzvanému víťazstvu globalistov, s predstaviteľmi národných vlád, ktorí zaviedli fašizmus sa porátajú podobne ako izraelská tajná služba s nacistickými pohlavármi - vylovia fašistu aj z úkrytu na najhlbšom dne oceánu! Kam sa schovajú predstavitelia dnešného režimu, ktorý má podobné prvky?
K situácii pred rokom 89. by stálo za to dodať, že aj strategické podniky boli štátne, mali sme vlastnú menu a vlastnú armádu. Dnešný stav iba zviditeľnil skutočnosť, že aj pred rokom 89 boli niektoré veci zdravé a mnohé podniky opäť budú musieť prejsť nejakou formou znárodnenia. Je to podobné ako v rozprávkach: odporná žaba sediaca na prameni bráni ľuďom naberať prirodzenú čistú vodu a tak ju musia vláčiť zďaleka... Podobný príbeh je, keď nám niekto predáva našu elektrinu, našu vodu a sprivatizuje telekomunikácie, zlikviduje domácu výrobu alebo si privlastňuje si Bohom dané nerastné zdroje. Alebo ak niekto sankciami spôsobí, že sa nedodáva normálne plyn. Takú žabu v rozprávkach s pomocou hrdinu zabili a voda bola zase normálne dostupná všetkým. Dnes sa niekto pokúša vyrobiť takúto žabu z predstaviteľov národných vlád a vykresliť ich ako monštrum. Podobne, t.č. západnou propagandou bola takto vykresľovaná komunistická strana a život v socialistických krajinách. Vytvárali sa podmienky k veľkej zmene, bola to istým spôsobom pasca na občanov, umelo živené ilúzie nedostatku a neslobody podnecovali občanov k súhlasu so zmenou - niektorí tvrdia že rok 1989 bol v porovnaní s dnešným režimom zmenou k horšiemu:
Niekto k tomu napísal takýto komentár:
"To sú paradoxy doby! V roku 1989 národ v Československu mal čo jesť, mohol sa lacno zohriať, mal lacné potraviny, prácu, bezplatné zdravotníctvo, bezplatné školstvo, byty a domy za symbolickú cenu a mohol žiť. Potom prišli umelci a povedali, že oni chcú milióny. Stalo sa.
Keď to porovnávam, tak mi vychádza, že v Rakúsku ľudia v súčasnosti štrajkujú za to, čo sme my mali u nás za socializmu - v roku 1989 a dlhé desaťročia pred ním !!!" ZDROJ: komentár pod článkom HS
 

__________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Našu prácu môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU