OBROVSKÝ NÁRAST ÚMRTÍ V PLNE PREOČKOVANOM IZRAELI / VACCINATED ISRAEL REPORTS A HUGE DEATH RATE (+GRAPH) (DOPLNENÉ / UPDATED) (SK, ENG)

07.02.2022 14:47

ZDROJ / SOURCE: hlavnespravy.sk

"Každý deň nový rekord. Mesík hovorí o vakcinačnom fiasku v Izraeli: „Čo je príčinou skoro vertikálneho denného rastu počtu mŕtvych? Snáď sa raz dozvieme“

"„Pamätáte si ešte titulky v K-tlači na jar 2021 o tom, ako Izrael ‚zvíťazil nad pandémiou‘ a je už ‚vakcínou oslobodený‘? Toto je to víťazstvo. Jediný víťaz sú bankové kontá Pfizera a jeho majiteľov,“ myslí si Mesík.."

Pri pohľade na dáta v jednej z nazaočkovanejších krajín sveta nevychádza vyštudovaný lekár a analytik Juraj Mesík z údivu. Na covid tam zomiera toľko ľudí, ako v čase, keď nemali zaočkovaného jediného človeka. Žeby to dokazovalo jeho teóriu o vakcinačnom fiasku?"

vakcinačné fiasko izrael
Na grafe vidieť enormný nárast počtu obeti v Izraeli / Enormous death rate in Israel
 
TOP KOMENTY HS / TOP COMMENTS hlavnespravy.sk:
"Na Izrael treba nazerať aj z Biblického pohľadu. Pôvodných hlboko veriacich etnických židov je z celého štátu Izrael necelých 10%. Všetko ostatné, čo kedy do Izraela prišlo je zberba pomiešaných židov z celého sveta. Všetko neveriaca a zvrátená švoloč. Tí pôvodní veriaci ortodoxní židia sa nikdy neočkovali a očkovať nebudú ! Majú to od rabínov zakázané. Počas všetkých najvýznamnejších sviatkov, Pesah, Chanuka, Jom Kipur.... sa dávno hromadne premorili a majú Bohom danú imunitu. Tí ostatní uverili falošnému spasiteľovi pfizerovi a aj tak dopadnú.

Rovnako tento istý prístup k očkovaniu majú tradiční Katolíci a všetky východné cirkvi. Progresívni kresťania okolo Františka a jeho pro buzeranskí a proticelibátni kardináli a biskupi sa rovnako klanajú modlám vakcíny."

"Len u nás je 80% neočkovaných v ťažkom stave. Slovenské štatistiky škoda pozerať."
"pretoze u nas aj zaockovanych 2 mnamkamy su vedeny medzi nezaockovanymy .....a nezaockovany su vedeny na prijme hned aj ked pridu s inov diagnozov a druhykrat ked su pozitivny po niekolkych testoch(niektorym robia testy aj kezdy den.....NEoverene je ze aj viackrat denne) :)))))
"Keď si porovnáte údaje z Čiech,tak zistíte že očkovaní začínajú prevládať vo všetkých štatistikách - hospitalizácie,úmrtia,JIS:
Čím viac vakcín, testov a opatrení, tým vyššia úrmtnosť i chorobnosť 
More vaccines, tests and measures = more deaths, more sick people