OCHRANNÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (AJ PRE POLITIKOV, VOJAKOV A VEREJNÝCH ČINITEĽOV) / HEALING CODES - HEALING WOUNDS, BURNS. GENERAL PROTECTION FOR PEOPLE, POLITICIANS, SOLDIERS AND COPS (SK, ENG)

07.05.2023 12:51

OCHRANNÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (AJ PRE POLITIKOV, VOJAKOV A VEREJNÝCH ČINITEĽOV) / HEALING CODES - HEALING WOUNDS, BURNS. GENERAL PROTECTION FOR PEOPLE, POLITICIANS, SOLDIERS AND COPS (SK, ENG)

_________________________________________________

POZOR / WARNING:

Spaces between digits are very important! Some codes are with spaces, some without. Take care, print or write exactly as it is.

Medzery medzi číslicami v kódoch je veľmi dôležité dodržať! Niektoré čísla je rad za sebou, niektoré číselné kódy majú medzery.   

-    -    -

12 56 903   to heal DNA / liečba DNA - hodí sa nalepiť/napísať v blízkosti napr. aj popálenín a ťažko sa hojacich rán / suitable to heal some wounds, burns, etc. Write or stick near place which you want to heal.

14789 Generálna ochrana života človeka, pôsobí ihneď a navždy – človeka nemožno zabiť, vziať do zajatia, chytiť, udrieť, poliať, zbiť výbuchom, zabiť zbraňou, rukou, predmetmi, nie je možné mu spôsobiť čokoľvek zlé, ani moderátori médií …

14789 General protection of a person's life, it works immediately and forever - a person cannot be killed, taken prisoner, caught, hit, poured on, beaten with an explosion, killed with a weapon, hand, objects, it is impossible to do anything bad to him, not even media moderators...

Viac tu / read more here - podrobne preštudujte návod slovenský aj anglický je vhodné si preložiť, návod nájdete v sekcii NA STIAHNUTIE v doleuvedenom linku / please study carefully instructions (in this article - see download - there are 2 files .odt, both are worth to study)

https://www.biblik.sk/news/quantum-healing-codes-and-how-to-use-them-liecive-kody-a-ako-ich-pouzivat/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!