OČKOVANIE KAŽDÝ ROK? ZA PLNE OČKOVANÝCH BUDE VLÁDA POVAŽOVAŤ IBA TÝCH, KTORÝ BY AKCEPTOVALI OČKOVANIE KAŽDÝCH 12 MESIACOV

10.09.2021 11:56

"Po uplynutí 12-mesačnej lehoty sa opäť na človeka hľadí ako na neočkovaného a stráca všetky výhody, ktoré mu vyplývajú z predchádzajúcej vakcinácie." Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/zla-sprava-pre-ockovanych-za-plne-ockovanych-sa-povazuju-iba-12-mesiacov-na-slovensku-sa-zacina-ockovanie-tretou-davkou-kedy-konecne-kompetentni-pripustia-ze-s-covidom-sa-musime-naucit-zit/2671888

Poznámka Biblik: každých 12 mesiacov? Lehota sa môže kedykoľvek znížiť! Na 6 mesiacov, alebo na 6 týždňov? :-) Cieľom Covidového scénára je genocída, depopulácia a jedna svetová vláda! Vyvražďujú ľudstvo cez vakcíny, cez chemtrails a cez silné elektromagnetické polia. To sú príčiny ochorení ľudí a úhynu stromov. Vrahovia však hovoria "Covid" a "Klimatické zmeny"!

A samozrejme teror cez nariadenia, ktorými akože riešia situáciu, takisto prispieva k rozkladu. Veď vidíte, čím viac opatrení, tým bližšie ku globálnej katastrofe! Prečo to podporujete rúškami, testami, očkovaniami? Veď tomu takto dávate energiu, je treba zásadne odmietnuť fašistické praktiky tejto vlády a začať vyšetrovanie skutočných príčin tzv. Covid - vakcíny, chemtrails a vplyvu elektromagnetický polí. Najskôr by si mal urobiť každý vlastný výskum, ak budete mať jasno, môžete požadovať vyšetrovanie a zodpovednosť od nich!

Malo by sa zahájiť celosvetové pátranie po zločincoch, ktorí stoja za vypúšťaním chemikálií do ovzdušia, za scénárom s Covidom, za propagáciou vakcín spôsobujúcich choroby... Vlády národných štátov ako napr. súčasná slovenská vláda je obvinená zo spolupáchateľstva genocídy, podpory vyvražďovania ľudí a šírenia chorôb cez vakcíny.