OČKOVANIE STERILIZOVALO ŽENY, BISKUPI OBVINILI WHO

16.04.2020 14:59

 hlavnespravy.sk 

"Katolícki biskupi v Keni obvinili dve organizácie OSN – WHO a UNICEF – že pod zámienkou tetanusového očkovacieho programu dali sterilizovať 2,3 miliónov žien a dievčat v Keni.

Podľa vyhlásenie Katolíckeho lekárskeho združenia v Keni bol v očkovacej látke proti tetanu nájdený hormón HCG. Ide o hormón, ktorý za normálnych okolností vytvorí organizmus tehotnej a je dôležitý  pre to, aby tehotenstvo prebiehalo."

https://www.hlavnespravy.sk/bill-gates-ockovanie-ktore-zeny-bez-suhlasu-sterilizuje-biskupi-obvinili-who/2124788

Poznámka Biblik: ak by ste vedeli čo je vo vakcínach, ktoré niektorí z vás ako bezmocní chudáci dovoľujú vpratávať do svojich detí, zgrcali by ste sa! Ale vy nepotrebujete ako prvé rozumové informácie, potrebujete najprv pochopiť a precítiť Slová Božieho Ducha:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA ALE CHORÍ." vám ľuďom hovorí Pán Ježiš Kristus (Matúš 9:12) Ak ste sa nenamáhali pochopiť a aplikovať do praxe Kristove slová, je jedno, aké máte náboženstvo, je jedno aké máte presvedčenie alebo vzdelanie! Očkovaním zdravého človeka ste ohrozili seba aj celé ľudstvo! Každá vakcína vpichnutá do zdravého človeka je zločin, za ktorý budete pykať! Rodičia, vy budete pykať, za to že ste očkovanie svojho dieťaťa dovolili! Lekári a zdravotné sestry vy budete pykať, že tieto zločiny vykonávate! Lekári dajte ruky preč od zdravých detí! Spôsobujete choroby, utrpenie a smrť! Rodičia všetkých tých očkovaním poškodených detí, ktorých sú milióny, majú právo sa na vás pozerať ako na vrahov a zločincov! Vakcínami bežne nakazíte dieťa chorobou alebo mu určitým spôsobom ublížite! Takmer každá mamička si všíma zmeny správania dieťaťa po očkovaní! Vy lekári klamete a lživo do očí ľuďom častokrát hovoríte, že nepoznáte nikoho, komu očkovanie ublížilo, vraj riziká sú len mierne a vidíte - ustavične choré deti všade naokolo! Vašou zásluhou ľudia trpia, sú chorí, umierajú a je to najväčšou mierou zásluhou vášho špinavého falošného boha, bludu a podvodu - očkovania! Lekári ste masoví šíritelia chorôb a utrpenia! Vy to vidieť nechcete! Ak by ste "neliečili" ľudí chemickými liekmi a neočkovali, väčšina ľudí by vás takmer ani nepotrebovala! Lekári, čím menej sa o ľudí vy staráte, tým sú zdravší! VAKCÍNA=ŠPINA! Vakcinacisti, už nebudete dlho špiniť Zem!

"Očkovanie je barbarská praktika a je to jeden z najfatálnejších omylov našej doby!" "Vakcína (očkovacia látka) je špinavá zmes a je hlúpe očakávať, že jednu špinu odstráni druhá!" "Uvedomelí odporcovia očkovania by sa mali sami postaviť hoci aj proti celému svetu na obranu svojho presvedčenia!" Mahátmá Gándhí, citáty z jeho knihy Návod ku Zdraviu 

"VACCA=KRAVA, vacci_nation=zhovaďovanie národa! Nedovoľte nikomu, ani lekárom nedovoľte zhovaďovať seba a vaše deti, môžete odmietnuť každé očkovanie! Ani zdravého psa ani žiadne zdravé zviera by som nedal očkovať, hrozí, že nákazu a špinu z vakcíny bude prenášať ďalej. Kto chce byť zdravý, mať zdravé deti a zdravé domáce zvieratá, mal by sa vyhýbať očkovaniu!