ODPOVEĎ NA VIANOČNÝ POZDRAV PREKLADATEĽOVI KORÁNU (+Poznámka Biblik: Korán je vynikajúca kniha, úplne jednoduché a zrozumiteľné, ladí človeka na vyššiu úroveň vedomia. Nedávajme moslimov na roveň s migrantmi!

23.12.2023 15:09

Assalam Alaikum,

príjemné a pokojné sviatky aj Vám!

Pán Ježiš Kristus žije.

Veľmi by bolo zaujímavé poznať Váš názor na Pána Ježiša Krista.

Veľkí majstri duchovných náuk sa vo svojich knihách a prednáškach zmieňujú o Pánovi Ježišovi Kristovi ako o Čistom Svetle Nebeského Otca, Ktoré prišlo na Zem. Je rozdiel medzi prorokom a Pánom Ježišom Kristom, Ktorý nepotreboval vývoj, osvietenie ani inkarnácie, On Je Hlas Najvyššieho Nebeského Otca, Cesta, Pravda, Život, Jeho Duch je Svetlo, Zdroj a samotný základ života.

Korán však hovorí, že Pán Ježiš Kristus bol iba prorok, a dokonca, že ani nezomrel na kríži, podľa Koránu vraj ukrižovali niekoho iného, čo je úplný rozpor so súčasným biblickým učením. "a jestli Kristus nevstal z mŕtvych, márna je vaša viera, ešte ste vo svojich hriechoch." 1Kor 15:17

Aj Ján Krstiteľ potvrdzuje, že Pán je väčší od neho (Luk 3:16 nasl.) pričom Ján Krstiteľ bol Kristom označený za najväčšieho zrodeného zo žien (Luk 7:28)

K trojici: SAT, ČIT, ÁNANDA - náuka o Svätej Trojici je kompletne správna, nie je však možné ju šíriť medzi jednoduchými ľuďmi, nechápu, ako Jeden Najvyšší Nebeský Otec môže byť Trojica, je to podobné, ako nechápať, že šofér môže byť aj šoférom, aj autom, i proces šoférovania v jednom, pričom sú to tri od seba neoddeliteľné aspekty existencie. Snáď je v tom pre načúvajúcich odpoveď na otázku, ako Pán Ježiš Kristus môže byť zároveň Najvyšším - Otcom.

Ďakujem.

Arkan, Biblik.sk

- -

Súvisiace knihy:

slovenský preklad Koránu:

https://www.biblik.sk/koran/

Poznámka Biblik: Korán je vynikajúca kniha, úplne jednoduché a zrozumiteľné, ladí človeka na vyššiu úroveň vedomia. Skutočne, miesto antidepresív čítanie Koránu alebo Biblie - Genesis, Žalmy, Príslovia a Nový zákon (okrem knihy Zjavenie) môže veľmi prispieť k inému, vyššiemu ladeniu a takisto aj Korán. Nedajme sa oklamať ukazovaním zločincov a sektárov, ktorí sa vydavajú za moslimov a páchajú trestnú činnosť! Moslimovia sú vzorom ako by sa mal človek správať, modlitba 5x denne prispieva k pevnému odtlačku, že človek-moslim reprezentuje Alláha. 

Pred navozením migrantov a spodiny sa moslimovia v cuzdine správali vždy ako čestní a mierumilovní ľudia. Mediálny obraz o moslimoch je účelový, podľa hesla "rozdeľuj a panuj" sa pripravovala pôda na vyvolávanie konfliktov dávno pred importom migrantov - obvykle spodiny, ktorá sa iba vydáva za moslimov. Človek, ktorý sa 5x denne úprimne modlí, ťažko môže páchať násilie alebo trestnú činnosť, iba ak zmanipulovaný falošnými vodcami. (ináč asi len v sebaobrane alebo vo vojne veriaci používajú aj násilie) 

Islam však nie je násilnícke náboženstvo, práve naopak - "V mene láskavého, milosrdného Alláha!" tak sa začínajú mnohé verše z Koránu. A vzdelaní moslimovia doma i v zahraničí dôstojne reprezentujú Alláha, nedávajme ich naroveň s migrantmi!


biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!