OFICIÁLNE ŠTATISTIKY: PODĽA OFICIÁLNYCH ÚDAJOV JE PO COVIDOVÝCH VAKCÍNACH AŽ 40x VYŠŠIA ÚMRTNOSŤ / VAERS REPORT: DEATH RATE INCREASED 40x AFTER COVID VACCINES (SK, ENG)

31.03.2023 12:57

OFICIÁLNE ŠTATISTIKY: PODĽA OFICIÁLNYCH ÚDAJOV JE PO COVIDOVÝCH VAKCÍNACH AŽ 40x VYŠŠIA ÚMRTNOSŤ / VAERS REPORT: DEATH RATE INCREASED 40x AFTER COVID VACCINES

VIDEO CZ - GRAPHS ENG

https://www.youtube.com/watch?v=CrVd0R6raXY

TOP KOMENTY:

"Já tedy nevím, ale tolik lidí, kteří mají po očkování problémy se srdcem, jsem v životě neviděla. A znám je osobně. Pak taky mrtvice, neurologické potíže, trombózy,  rakoviny, potíže gynekologické atd. Ti lidé na to zemřou taky - mluví se o dvou až pěti letech. Odpovídá to mým zkušenostem."

"Největší svinstvo bylo očkovat mladé, zdravé lidi a děti! A to ještě na nádraží! Ti mladí možná nebudou moci mít děti, narodilo se o 10 tis.dětí méně, jinde je situace ještě horší. U nás se proti očkování dětí vzepřel jediný pediatr!"

Poznámka Biblik: ak to v USA funguje podobne ako na Slovensku, tak pokiaľ človek neexne priamo ordinácii po podaní vakcíny, neberie sa to ako nežiadúci účinok vakcíny! Teda, ak niekto zomrie na 2., na 3. deň po očkovaní alebo neskôr, už to samorejme nie je tou vakcínou, pretože vakcíny sú považované za sväté! V prípade údajov VAERS by sme mohli počet úmrtí vynásobiť minimálne 10-100x a dostali by sme sa oveľa bližšie k realite!

Čo si určite všimli mnohí, že očkované ženy majú problém donosiť dieťa a dochádza k potratom. Samozrejme, ak výrobca vakcín uvádza nový produkt, bolo by hlúpe urobiť ich všetky rovnaké, pretože zomrieť alebo ochrorieť na rovnakú chorobu by mohli úplne všetci! Je preto veľmi pravdepodobné, že každý test nebol rovnaký, ani každá vakcína nebola rovnaká. Čo sa týka testov, test je vlastne nosová vakcína a niektorí ľudia, ktorí to nechápali, tomu rozumejú až dnes, pretože mnohí po testoch dodnes nemajú v poriadku čuch, niektorí majú poškodenú nosnú sliznicu a veľmi veľa prípadov vážneho poškodenia zdravia je aj po testoch, nielen po vakcínach! Štatistiky úmrtí po testoch sa nesledujú? Pretože dokonca aj radov lekárov sú takí, ktorí po jedinom teste ochoreli tak, že ich to mohlo zabiť!

Note Biblik: Is in USA the reporting of post-vaccine problems and deaths same as in Slovakia? Vaxed subject must die right after shot, because when he will die next day or later, it's not caused by vaccine, because vaccines are considered as holy! So, probably the number must be mutliplied by 10 or 100 to get real numbers!

Here in Slovakia many people were very sick after tests (swabs). Swab is a nasal vaccine and could cause deaths. In Slovakia there were many swabed doctors, some of them almost died after one swab! Not just vaccines, but swabs caused deaths and sickness!

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!