„Ona je kresťanka, nemal by si sa smiať postihnutým; Mali by ju zašiť, aby sa zastavila nová produkcia.“ Novinári denníka SME sa na sociálnej sieti zachovali ako zrúdy voči speváčke Sime Magušinovej

15.11.2021 13:02
 
TOP KOMENT:
"Martin Daňo bol vo väzbe za oveľa menšie prešľapy. Ale Sorosove prasce z denníka SME si môžu dovoliť čokoľvek, hoci aj vyzývať k násiliu alebo hanobiť iných. Z celého srdca im prajem, aby raz natrafili na niekoho psychicky labilného a ten si to s nimi pôjde vybaviť osobne."
 
Poznámka Biblik:

Dá sa urobiť názor o charaktere ľudí zo SME, aj keď Martausovú mnohí nemajú radi, to, čo porodili niektorí na jej adresu je hnus!

Hudba je v prvomrade o pocite o sympatiách, nikto by sa nemal riadiť názormi odborníkov... Raz som dostal CD Simy Martausovej, keď bola ešte oveľa mladšia, pripadalo mi to, akože by mal každý dostať medailu, kto by to vydržal celé dopočúvať.... Myslím si, že je ľahšie zabehnúť maratón ako vypočuť si celé CD Simony Martausovej, ale neviem, prečo by som mal niekoho urážať za to, že jeho hudba sa mi vôbec nepáči! Napríklad na Slovensku mnohí majú radi Joža Ráža, podľa mňa to, čo on spieva, nedá sa tomu hovoriť spev, ale uznávam ho ako básnika a človeka. Potom nebohý Žbirka, podľa mňa bol menej ako priemerný talent, to čo hudobne nemal sa snažil nahradiť imidžom, ale jeho piesne si pamätám z rádia ako nevtieravé a celkom príjemné, Žbirka vedel okolo seba aspoň šíriť dobrú náladu.

Neviem, v akom stave bola Martausová keď nahrávala CD, ktoré mi darovali, ale pohreb má oproti tomu, si myslím že lepšie vibrácie! Ťažko sa mi nepáčila jej tvorba, ale neexistuje jediný dôvod, prečo by som ju mal nenávidieť ako človeka! Nenávidíte poštára, keď vám donesie zlú správu? Novinári SME by boli schopní zabiť každého, pretože si myslia, že sú lepší. Z psychopatmi sa roztrhlo vrece, všetko začalo vyplývať na povrch, dokonca psychopati začali diktovať ľuďom, ako sa majú obliekať, aby sa ochránili pred vírusom! Bláznivosti sa postupne stávali normálne, keď blázni boli odhalení, začali si dávať masky cez tvár a žiadajú to od celej spoločnosti! Ak nechcete rešpektovať ich vakcinačno-rúškovacie náboženstvo, ak nemáte rovnaký názor ako ich "nadnázor" oni si myslia, že majú právo vás urážať a týrať! Preto je podľa mňa dodržiavanie opatrení nebezpečné, pretože ak s psychopatmi hráte hru 5 minút, podporujete tým ďalšie a ďalšie výplody ich chorej mysle! A rúška pre zdravých to je výplod chorej mysle, podobne ako všetky vakcíny - vpravujú do tela chorobu, aby ste vraj neochoreli! Oni chcú nariaďovať, nielen čomu máte veriť, ale od detstva robia z vášho tela živnú pôdu pre vírusy a baktérie, ktoré sa vpravujú do tela vakcínami! Vaše telo je pre nich ako parcela na ich pozemku, oni si myslia, že majú právo si ešte aj s vašim telom robiť, čo uznajú za vhodné! Oni si myslia, že môžu do vás ako do vlastnej pôdy sadiť injekcie a vakcíny, ak povedia slovíčko: "povinné" alebo "nariadenie".

Teraz chcú, aby ste ešte aj zmýšľali rovnako ako oni a podriaďovali sa život a zdravie ohrozujúcim, idiotským opatreniam, ktoré sledujú len to, ako ďaleko ste ochotní zájsť, na koľko % sa podarí z vás urobiť idiota!

Zvýšený výskyt idiokratov v spoločnosti je s istotou zásluha očkovania! Bertrand Russell Idiokraciu predpovedal pred viac ako 70. rokmi: