OPÄŤ TÍ ISTÍ: GATES A ROCKEFELLEROVCI / THE SAME SCENARIO AGAIN, SAME ACTORS: GATES AND THE ROCKEFELLERS (SK, ENG, GER) (+POZNÁMKA BIBLIK / + NOTE BIBLIK: K TEBE SA TO NEPRIBLÍŽI / BUT IT SHALL NOT COME NIGH THEE)

14.11.2021 13:24

dr. Gates - ako zomreli iba očkovaní

VIDEO NEMECKY +SKtit. / VIDEO GERMAN + SKsubs:

https://dopice.sk/qeG

full link / copy and paste / skopírujte do prehliadača

 

  https://vk.com/video/@nezaockujem_sa?z=video-206184334_456239112%2Fclub206184334%2Fpl_-206184334_-2

Note Biblik: I believe I cannot get sick from another person, except intimate contact. Thanks God and Lord Jesus Christ for my faith! I believe and follow Psalm 91:5-8

Poznámka Biblik: neverím v nákazu kýchaním a prskaním! Veľa krát som sa pohyboval pri chorých u nich doma i v nemocniach a neochorel som, veril som, že ja to nedostanem! Podával som ruky bezdomovcom, ktorí práve holými rukami prehrabávali špinavý smetiak, nikdy som sa nedenzifikoval, normálne som si umyl ruky a neochorel som! A nikdy som sa nebál pohybovať sa pri chorých!

"Nebudeš sa báť nočného strachu ani strely, ktorá letí vodne; nebudeš sa báť moru, ktorý sa vlečie v mrákote, ani nákazy, ktorá pustoší o poludní. Padne ich po tvojom boku tisíc a desať tisíc po tvojej pravici, ale k tebe sa to nepriblíži." Žalm 91:5-7

Ďakujem Pánu Bohu a Pánovi Ježišovi Kristovi za vieru, ktorá ma vždy ochránila od zlého! Svet a realita najviac závisia od vášho vnútorného presvedčenia, kľúčový faktor je viera! Verím, že na prenos nákazy treba intímny kontakt, je potrebné spojenie duší, príp. v rodine, kde sú biopolia oveľa viac prepojené, ľudia sa "nakazia" jeden od druhého, ale hlavným faktorom je zrejme to, že veria, že sa môžu nakaziť, ak sa pohybujú pri chorom.

 

"Ať my kdokoli cokoli řekne, ja věrím, že má pravdu!" Jan Rak, kvantový fyzik 

Bibl. citáty o viere napr. Marek 11. kapitola

 Svoju vieru v to, že sa človek nemôže nakaziť ak sa pohybuje medzi chorými nikomu nevnucujem! Ak si nejaký pomýlený človek myslí, že mi má právo vnucovať, aby som ho chránil rúškom, je to podobné, ako keby som ho ja nútil ísť medzi chorých alebo podávať ruky bezdomovcom! Pochopíte to, že sa nemôžete opovažovať nikoho nútiť dodržiavať opatrenia?