ORANGE ROZŠÍRIL 5G / METÓDA AKO SA BRÁNIŤ PRED CHRAPÚNSKYMI POLITIKMI

01.12.2021 10:40

"Telekomunikačný operátor Orange mierne rozšíril pokrytie svojej 5G siete, ktorá je zatiaľ výrazne najmenšou spomedzi 5G sietí všetkých štyroch mobilných operátorov, a začal 5G poskytovať aj v bratislavskej časti Staré Mesto a jeho priľahlom okolí. Spoločnosť to oznámila dnes." Viac tu: https://www.dsl.sk/article.php?article=25625&rand=242243775#discussion

 

TOP KOMENTY:

Veľmi by ma zaujímali štatistiky problémov s dýchaním v miestach nových vysielačov, resp. v miestach so 60GHz anténami, o ktorých niektorí výskumníci tvrdia, že pôsobia problémy s dýchaním! Teda nadrbali 60GHz vysielače a keď sa ľudia dusia povedia Covid???

dávnejšie nás kolegovia z IT upozornili, že tieto satanistické svine, ktorých deštrukcia je vedená tiež pod vlajkou Orange, Telekom a pod. používajú 60GHz vysielače. Iba nedávno Orange oficiálne potvrdil prevádzku týchto zariadení.

Kľúčová otázka je, že ak oni proti nám používajú čiernu mágiu, či sa mi zaobídeme bez bielej mágie alebo sme ochotní použiť proti satanistom a vrahom ich zbrane? Jednoducho slovom pred zrkadlom, aj keď sa človek takto vystavuje riziku spätného pôsobenia, mnohonásobné slovné prekliatie vyslané jasnými slovom menovite konkrétnej osobe jej môže veľmi rýchlo privodiť smrť, príp. jej deťom... Ak by sme zvážili riziká a na tomto sa dohodli, garantujem vám, že by nás rýchlo prestali vydierať. Píšte, čo si o tom myslíte a či ste ochotní takto riskovať,

pretože ich musíme zastaviť bratia! Slováci a Slovania majú veľmi mocné slovo, slovo je zosilnené pred zrkadlom, mnohonásobné slovné prekliatie - naša jasná, stručná slovná formulácia, v krajnom prípade až napr. prianie smrti alebo ťažkej choroby ak sme ochotní riskovať takto život, toto bude vynucovačov opatrení, politikov alebo ich deti zabíjať!  Zastaví ich to, možno aj za cenu niekoľkých našich životov! Pamätajte, že túto moc máte, vaše slovo môže vyvolať chorobu alebo smrť a takisto uzdravovať a liečiť! Slovo vyslané pred zrkadlom zosilňuje pôsobenie, vyslaný program sa môže vrátiť späť, ale s tým treba počítať! Ale je to naše právo, podobne ako prezidentkine právo zmariť referendum!

Uvážme to ako možnosť, pretože musíme začať rýchlo konať. Sme schopní sa na niečom dohodnúť? Alebo sa budeme postiť a prosiť Boha, aby ich začal zastavovať On? Tieto svine musia vidieť, že existuje Boh a musia vidieť silu národa. Slováci a Slovania majú ohromnú silu v slove, ak vyšlú viacerí sústredenú vetu, sústredené prekliatie na konkrétneho človeka, môže mu to spôsobiť aj úmrtie... Prianie smrti alebo konkrétnej na konkrétny orgán zacielenej ťažkej choroby pre zákerného politika alebo jeho dieťa môže byť riešením! Slovami prezidentky, aby sa nebáli zomierať!

 

ČAPUTOVÁ BUĎ PREKLIATA, NECH ŤA BOH DO ROKA ODPRACE ZO SLOVENSKA AJ S TVOJIMI DECKAMI!

 

ZA PENIAZE SLOVENSKÉHO NÁRODA HO PRIPRAVUJEŠ O JEHO PRÁVA, NEBOJ SA ZOMIERAŤ, NECH ŤA ODPRACÚ ŽIVÚ ALEBO MŔTVU, ZMIZNI ČAPUTOVÁ VRETENICA, HAD, STRAŤ SA, VYKÚP SA, ZAPLAŤ DO POSLEDNÉHO CENTU CELÝ SVOJ PLAT ZA CELÉ OBDOBIE TVOJHO TAKZVANÉHO PREZIDENTOVANIA A DAJ HO CHUDOBNÝM SLOVÁKOM, KTORÝCH SI AJ TY POMÁHALA OŽOBRAČOVAŤ! ZMIZNI A STRAŤ SA, NA SLOVENSKU VIAC NIE SI V BEZPEČÍ ANI TY, ANI TVOJE DETI, PRETOŽE ĽUDIA ŤA STRAŠNE NENÁVIDIA! ODPRAC SVOJ ZAMASKOVANÝ XICHT, VRÁŤ PLAT, KTORÝ SI NEPRÁVOM POBERALA A PRAC SA RÝCHLO PREČ!