OrgoNet: České radary Brdy a Skalky vyrábějí déšť - 4. 8. 2020 (+Poznámka Biblik)

10.08.2020 18:26

orgo-net.blogspot.com

V první řadě mají radary funkci meteorologických zbraní, které jsou schopny vyrábět svými frekvencemi déšť (často použitou zbraní je přívalový déšť vytvářející povodně), anebo naopak mohou "odpuzovat srážky" - bránit ve spadu atmosférické vlhkosti, a vyrábět libovolně dlouhé sucho.

I odpuzování srážek je viditelné na radarovém zobrazení jako kruhy v barvě velmi mírných srážek ("falešné srážky")  kolem radarů. Například na gifu níže - pěkně pulzující modrozelené kruhy kolem německých radarů jsou falešné srážky - "suché frekvence" odpuzující oblačnost od západu. Nad Německem (i ČR) bylo v tu dobu naplánováno a udržováno třeskuté jasno.

Veškeré počasí na celém světě je v každém okamžiku pod kontrolou celosvětového systému řízení počasí. Jakékoliv počasí kdekoliv na Zemi je naplánováno, přičemž radary nejen předávají systému údaje o průběhu meteorologických událostí, ale aktivně jej řídí.

Vedle radarů patří do systému řízení počasí satelitní frekvenční zbraně, celosvětová armáda chemoplánů - dronů v podobě dopravních letadel, rozptylujících neustále do atmosféry chemické látky způsobující její vodivost a ovladatelnost frekvencemi, a pozemní systém "mobilních vysílačů", jejichž mikrovlnné frekvence řídí vypařování vody z povrchu.

Anonymní vládci počasí v podstatě mají pod kontrolou koloběh vody na celé planetě, takže vodu mohou zemím/krajům/místům podle své libosti přidělovat či odpírat, kdykoli kdekoli shodit "vodní bomby" a způsobit nevídané záplavy, zažehnout požáry, vyvolat zemětřesení, sesuvy půdy, atd. atd.

Žádná velká devastující meteorologická událost v posledních nejméně 30 letech nevznikla dílem Matky Přírody, ale vždy (spolu)činností klimateroristů.

Meteorologické zbraně jsou daleko dokonalejší než kterékoliv jiné, jelikož lidé o nich nevědí a nechtějí vědět, a klimateroristé mohou velmi lehce a neviditelně provádět své ničivé klimateroristické útoky pod falešnou vlajkou, které lidé automaticky svádějí na Matku Přírodu...

https://orgo-net.blogspot.com/2020/08/ceske-radary-brdy-skalky-vyrabeji-dest.html
 
-   -   -
 
Poznámka Biblik: cca v 30. rokoch 20. storočia už v USA existovali zákony, ako a kam sa môže odviesť voda v prípade lokálnej modifikácie počasia. Viac dokument o modifikáciach počiasia s ruským geoinžinierom - Lev Pochmeľnych - Priemyslové riadenie počasia:
 
 
S dnešnými technológiami sme už niekde úplne inde. Prečo chemtrails sypú aj v Rusku aj Číne? My sme už dávnejšie vyslovili teóriu, že počasie je globálne riadené, a na totálnu kontrolu musia sypať chemtrails po celej planéte a všade - nad mestami, nad lesmi, nad púšťami aj nad pustým morom! Spád chemtrails v každom prípade zasiahne celú Zem! Akékoľvek záujmy národných vlád sú vedľajšie. Že chemtrails sú toxické chemikálie a ničia vodu, pôdu, rastliny, zvieratá a poškodzujú zdravie ľudí na to sa hľadí podobne ako na nukleárny spád pri testoch jadrových zbraní - teda vôbec.
 
Zároveň v takomto prípade by ani ľudia na nich a ich satanské záujmy nemali hľadieť vôbec! Všetci ľudia by mali odmietnuť zaplatiť akúkoľvek daň, akýkoľvek poplatok či pokutu, pokiaľ sa do ovzdušia bude rozprašovať materiál chemtrails - každý sám za seba by mal satanistom vyhlásiť vojnu! Nemôžete financovať holokaust!
 
Bez Pána Ježiša Krista máte minimálne šance obstáť pred ich útokmi a minimálne šance zachovať si psychické zdravie. Sú schopní na vás robiť útoky napríklad cez určité typy ľudí, ktorí sa dajú buď priamo hypnotizovať a budú vás chcieť odrazu zabiť možno aj vaši priatelia alebo sa zrazu niekto zvrtne na ulici a pôjde po vás. Alebo istým spôsobom vám do bytu nasadia démonov, čo takisto podľa mňa robia cez určitých ľudí, prípadne cez predmety alebo satelity, resp. drony. Takisto do vecí, ktoré si objednávate, môžu vložiť určitý informačný program, stručne povedané, môžu predmet prekliať, alebo začarovať. Potom použijú človeka, ktorý vám niečo dá, jedlo, obrázok alebo niečo pekné, alebo stačí, keď vás niekto príde navštíviť, prípadne len ak vás udrží určitú dobu pri telefonickom hovore. Život vo vlastnom byte sa môže stať neznesiteľný, môžu byť miesta, kde nebudete môcť vydržať a bojovať s týmto a očistiť to vyzerá tak, že vzápätí, ako sa to podarí, už aj je na ceste k vám niečo ďalšie. Je to ustavičná veľmi vyčerpávajúca vojna. Kľudne proti vám použijú susedov, susedia ani nemusia o tom vedieť. Od susedov k vám môžu prenikať rôzne zdroje veľmi silných žiarení a skúste im to vysvetliť - nepomôže, že ste schopní to dokázať meraniami!
 
Teda potom žijete ustavične v strehu, nemáte ani na chvíľu pokoj a už nikdy viac pre vás neexistuje cesta späť. Stále je lepšie urobiť aspoň niečo ako nerobiť nič a len tupo ako dobytok pred porážkou čakať, že to možno dobre dopadne. Ak vláda, Polícia a úrady nerobia nič aby vás chránili, nesmiete im odovzdať ani jediný cent aj keby vás mali zabiť - žiadne dane, žiadne poplatky, žiadne pokuty ani žiadne daňové priznania! Pošlite ich do riti!  Voda, pôda, vzduch, potraviny (aj mnohé ľudské duše na Zemi sú otrávené - posadnuté) a slovenské úrady SHMÚ, ministerstvá, Úrad na ochranu ovzdušia aj Polícia tomu dávajú voľný priebeh a tieto zločiny ešte kryjú, aby zločinci v nich mohli ďalej pokračovať!
 
Možno si diabli robia nárok, že im patrí Zem, ale ak nás mienia posýpať, nech nám poskytnú azyl na normálnej čistej planéte, pretože nemajú nárok nám ubližovať. Ľudia sa dusia nie kôli Covidu, ale kôli tomu, že im poškodili pľúca umelými vláknami, do ktorých vložili plesne a vírusy! Žiadna liečba nepomôže, ak sa bude ďalej sypať chemtrails, ten kto sa prelieči, bude infikovaný vzápätí čochvíľa zas! Zem sa mení na plynovú komoru! Ak by sa ustavičné posýpanie o súčasnej intenzite, (ktorá dosiahla maximum koncom roka 2019 a začiatkom 2020 a stále trvá) neskončilo, neprežil by to žiaden človek.