OTEC N. DJOKOVICA: CELÝ SLOBODNÝ SVET SPOLOČNE SO SRBSKOM BY MAL POVSTAŤ / N. DJOKOVIC's FATHER: THE WHOLE FREE WORLD TOGETHER WITH SERBIA SHOULD RISE! (SK, CZ, ENG)

11.01.2022 13:09

Divím sa, ako jednoducho je možné zaviesť fašizmus na Slovensku! Ľudia nechápu, že fašizmus je nebezpečnejší než vírus a pre mňa je ľahšie riskovať zdravie, život, pohodlie ale svinským fašistickým opatreniam svinskej prezidentky a bláznovlády sa odmietam podrobiť! Keď niektorí ľudia velebili Hitlera, moja babka povedala: "Hitler, to je zlá zelina, len tak ľahko nevyhnie!" Vlastne mala šťastie, že ju neodvliekli, pretože ľudia ju chceli udávať fašistom... Iba preto, že bola zároveň aj skúsená žena, ktorá asistovala pri pôrodoch, ľudia odhovorili udavačov od udávania! Moja babka dokonca bežala pred fašistami rýchlo varovať aj židov a riskovala život ešte viac! Pochopila, kto je skutočné zlo, nebola to lakomá židovka, ktorá jej brala ešte aj sprepitné, čo babke dávali hostia!

Nie židia, ale fašisti sú skutočné zlo! Týraním židov, zatváraním farárov a odporcov režimu fašizmus iba začínal, podobne ako tu fašizmus "iba" začína opatreniami! Slováci aj všetci triezvi ľudia, Vy máte držať spoločne proti fašistom! A tu Slovák Slováka udáva nejakým fašistom za nedodržiavanie opatrení? Fašizmus nakoniec spláchol, utýral, prenasledova a nakoniec povešal aj samotných fašistov a ich spolupracovníkov! Fašizmus, t.j. diablov tyransko-teroristický lživý systém je nebezpečný pre každého človeka! Diabol nenávidí ľudí ako menejcenných, pretože sa cíti byť viac (pozr. Korán - Iblís stvorený z ohňa, zatiaľ čo človek "len" z hliny - diabol má ľudí za menejcenných, nakladá s nami ako s dobytkom, to je diablov spôsob, podobne ako propaganda očkovania a zinscenovanie "pandémie", odpovede sú jasné - je isté, kto je tohto hlavný režisér a preto nepriateľom nie sú osoby, ale zlý duch a tyranské, démonské mocnosti, každý by mal vstúpiť do seba a skúmať, akými myšlienkami, stránkami a činmi toto svinstvo podporuje!!! Pretože pleseň a "zlé" baktérie môžu rásť iba tam, kde je prostredie! Čím sme prispeli k súčasnému stavu? A ako môžeme odrezať, zastaviť živenie zlého?

-     -     -

Účasť na testoch, kupovanie rúšok, respirátorov či očkovanie - to je sponzoring fašizmu! 

Každý policajt, ak si myslí, že "musí", mal by sa najprv ospravedlniť, až potom oznámiť, že bude žalovať nedodržiavanie opatrení nejakému úradu! V PODSTATE TRESTNÉ JE DODRŽIAVANIE OPATRENÍ!

Tí, čo nosia rúška a respirátory, sami doplácajú infekciami a plesňovými ochoreniami, ale tí, ktorí opatrenia vynucujú, dopúšťajú sa kolaborácie s fašistickým režimom! Po skončení II. svetovej vojny horlivých kolaborantov vyťahovali z domov a mlátili po uliciach!

Aká je situácia v Rusku - v najväčšom protifašistikom štáte? Všetci na opatrenia úplne serú! V Rusku sa nedarí zaviesť fašizmus, obyvateľstvo má v génoch čo sú fašisti zač! Sú to zločinci, nepriatelia okupanti, Čaputová, Matovič, Sulík, Naď, Heger a spol. - zločinná špinavá chamraď, ktorá patrí pred súd, Čaputová zmarením referenda vlastne prehlásila seba a túto vládu za tyranov a okupantov!

Pľujte na nich, svinských fašistov a pľujte na každého, kto sa pokúša pretláčať fašizmus!  Nemyslím to doslovne, myslím úplné vnútorné a ak máte na to gule i vonkajšie odmietnutie svinských fašistických opatrení!

Odmietnite spoluprácu s týmito neofašistami! Odmietnite testy, očkovania i prekrývanie tváre - nosenie fašistického symbolu, rúškari ste vlajkonosiči! Udavači, pripomínam, že po skončení II. svetovej vojny udavačov a kolaborantov ťahali z domu a mlátili na uliciach! Je veľmi nebezpečné spolupracovať s fašistickým režimom, treba nájsť spôsob ako vrátiť Slovensku suverenitu a ako dostať pred súd agentov cudzích mocností, ktorí nepracujú pre Slovensko a ohrozujú zdravie a životy ľudí, týrajú deti rúškami, podporujú základne amerických okupantov, podporujú výstavbu 5G a prepožičali svoje tváre na propagáciu smrtiacich a zdravie poškodzujúcich vakcín, vyzývajú resp. až nútia ľudí, aby podstúpili testovací alebo očkovací experiment, ktorého koncom môže byť zmrzačenie alebo smrť! Každý deň ich pôsobenia v úrade je hrozbou pre Slovensko a kopením stále väčšej skládky bordelu, ktorý budeme musieť odpratávať! Fašistická vláda kolaborantov je hrozbou pre zdravie a život každého človeka! Nech nikto neprikladá ruky k ich dielu deštrukcie, žiadnymi rúškami, žiadnymi testami ani žiadnymi vakcínami ich nepodporujte! To platí aj pre personál v odvetví testov a vakcín  - nájdite si inú prácu, je zločin podávať človeku jed a testy i vakcíny sú jedy! Je obrovská pravdepodobnosť, že ľuďom testy a vakcíny strašne ublížia a mnohých zabijú! Nedajte sa zlomiť ani vydierať!

ODMIETNITE SPOLUPRÁCU S FAŠISTAMI!

PRESTAŇTE PODPOROVAŤ A ODMIETNITE ŽIVIŤ ICH RÚŠKOVACO-TESTOVACÍ-OČKOVACÍ PRIEMYSEL! Ďakujeme! Biblik.sk

Ani Srbov nezlomili, je to vidieť z každého slova otca Novaka Djokoviča, ktorý aj Vám predkladá dôležité posolstvo:

OTEC N. DJOKOVICA: CELÝ SLOBODNÝ SVET SPOLOČNE SO SRBSKOM BY MAL POVSTAŤ / N. DJOKOVIC's FATHER: THE WHOLE FREE WORLD TOGETHER WITH SERBIA SHOULD RISE! VIDEO ENGLISH + CZ subs:
________________________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
ináč budeme nútení výrobu článkov prerušiť alebo ukončiť, ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk

PLEASE SUPPORT Biblik.sk, support spreading important informations at biblik.sk/clanky
IBAN: SK8583300000002101425963
SWIFT / BIC: FIOZSKBAXXX
T H A N K   Y O U.
Biblik.sk