OTP JE NOVÁ FORMA LOCKDOWNU

10.11.2021 08:48

"Vtedy im povedal: Ale teraz, kto má mešec, nech si ho vezme, podobne aj torbu; a kto ešte nemá, nech predá svoje rúcho a kúpi meč." cit. Pán Ježiš Kristus, Biblia, Lukáš 22:36

- - -

 

Máme právo sa brániť a je našou povinnosťou naše právo využiť, aj prezidentka na zmarené referendum povedala, že veď ona len využíva svoje práva, tak čo jej chcete vyčítať?

OTP JE NOVÁ FORMA LOCKDOWNU. Zmyslom týchto fašistických zločineckých nariadení je postaviť ľudí proti sebe a ostatných donútiť k samovražde. Či už formou očkovania, alebo nejakej inej metódy lockdownu.

Nútenie na lockdown je nútenie k samovražde. OTP je vlastne lockdown v inej podobe! Nútenie na  OTP je tiež nútenie k samovražde, predovšetkým zatiaľ pre reštaurácie. K dnešnému dňu na cca 5,5 milióna obyvateľov Slovenska pripadá podľa ich štatistík okolo 2,3 - 2,5 milióna zaočkovaných, čo je menej ako polovica obyvateľov! Vidieť, že Slováci sú predsalen jeden z najkvalitnejších a najživotaschopnejších národov, na ktorých fašistické lži a satanské lákadlá v podobe vakcín tak dobre nezaberajú! A ak sú oficiálne štatistiky preočkovanosti tak dôveryhodné ako táto vláda na čele s prezidentkou, potom zaočkovaných môže byť v skutočnosti oveľa menej ako 2 milióny osôb! Vnucovaním, násilím a  vyhrážkami tieto svine fašistické zatiaľ zďaleka nedosiahli ani 50% zaočkovanosť, percento zaočkovaných sa môže v skutočnosti pohybovať na úrovni okolo jednej tretiny obyvateľov Slovenska!

Slováci nie sú debilkovia, tak ako falšovali potvrdenia o testovaní, mnohí sfalšovali aj potvrdenia o očkovaní. Myslím si však, že aj falšovanie potvrdenia je podpora fašizmu. Akákoľvek podpora zločineckého režimu, či už nútenie na rúška, vývesky OTP, účasť na testoch alebo vakcína je podpora fašizmu a tvrdého teroru, ktorý začína s nami hrať diablom ovládaná bláznovláda! Chcú nás za každú cenu rozdeliť! Chcú nás zničiť, aby mohli prísť so spasiteľským plánom (napr. základný príjem len pre očkovaných a pod.) Slováci nie sú debilkovia, nenechajú si ničiť vlastný štát! Ale zákerná vláda a prezidentka je čoraz agresívnejšia, možno nás chcú vyprovokovať. Je namieste zakladať aj ozbrojenú domobranu, ale zbrane použiť výlučne na obranu.

Spájajte sa a buďte pripravení sa brániť! Očkovaní a neočkovaní nie sú nepriatelia, nepriatelia sú vynucovači nariadení!

_______________________________________________________