OTTO VON BISMARCK O UKRAJINE / OTTO VON BISMARCK ABOUT UKRAINE (SK, ENG)

02.05.2022 09:40

Otto von Bismarck o Ukrajine:

"Sila Ruska môže byť podkopaná iba jeho oddelením od Ukrajiny. Treba Ukrajinu nielen oddeliť, ale aj postaviť ju proti Rusku, národ rozdeliť na dve časti a potom sa len dívať, ako brat zabíja brata. Preto musíme nájsť a vychovať zradcov z prostredia ukrajinskej nacionalistickej elity a s ich pomocou zvrátiť situáciu až do štádia, keď budú Ukrajinci nenávidieť všetko ruské. Všetko ostatné je len otázkou času."

"Ak niekto bude chieť poraziť Rusko, musí najskôr od neho odtrhnúť Ukrajinu a ďalej proti nemu poštvať ostatné slovanské národy, pretože iba Slovania sú rasa, ktorá je schopná zničiť sama seba.* S ich pomocou bude možné Rusko poraziť. Po jeho porážke zostanú tieto slovanské národy bez ochrany a bude jednoduché zlikvidovať ich." Otto von Bismarck, zdroj: časopis ZEMAVEK, Apríl 2022, zemavek.sk

Poznámka Biblik: * akoby tvrdil, že títo diabli nás nemôžu poraziť, dokým sa nenájde dosť hlupákov z vlastných radov, ktorí obrátia našu silu proti nám. Putin dnes bojuje aj za nás, bez Putina by sme ostali úplne na pospas! Modlím sa za Putina, pretože svet bez neho si neviem ani predstaviť! Bez Putina by bolo Slovensko a náš národ i všetky ostatné slovanské národy vo veľmi vážnom nebezpečenstve!

Ak Slovák alebo Slovan kydá na Putina, ide sám proti sebe!
 

 

ENGLISH:

- quick translate thanks to translate.google.com, corrections Biblik

"Russia's power can be undermined only by its separation from Ukraine. Ukraine must be not just separated, but Ukraine must also stand in opposition to Russia, the nation must be divided into two parts, and then just watch as a brother kills brother! Therefore, we must find and breed traitors from the Ukrainian nationalistic elites and with their help turn the situation into thise phase: where the Ukrainians will hate everything Russian! Everything else is only a matter of time."

"If anyone wants to defeat Russia, they must first tear Ukraine away from Russia, and then turn other Slavic nations against it, because only the Slavs are a race that can destroy themselves.* With their help, it will be possible to defeat Russia. After its defeat, the Slavic nations will stay without protection, and it will be easy to destroy them." Otto von Bismarck, source: ZEMAVEK, April 2022, zemavek.sk

Note Biblik: *for me this looks like, he thinks Slavs cannot be defeated by force from outside, only way how to destroy a Slavic nation is to use their own power against them - breed and arm traitors from their own nation. Putin now fights for us today, I cannot imagine world without Putin. I pray for Putin, because without Putin, Slovakia and our nation and other Slavic nations will be in a very serious danger. If a Slovak/Slavic man, child or woman stands against Putin, they are against themselves!

 

______________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU