OTVORILI REŠTAURÁCIU, PRETOŽE NARIADENIA VLÁDY SÚ Z PRÁVNEHO HĽADISKA NEPLATNÉ (+Poznámka Biblik) DOPLNENÉ 20:05

03.12.2020 10:51

Každý, kto chce bojovať proti fašizmu, by mal ako prvé odhodiť rúško a bojovať za svoje práva (minimálne za právo normálne dýchať) Samozavretie prevádzok, na základe ktorého si majitelia barov a reštaurácii sami dali na krk slučku, ktorá sa automaticky uťahuje každým dňom viac - to je výsledok úrovne ich myslenia, ktoré ešte stále môžu zmeniť. Uposlúchnutie bláznových nariadení je asistovaná samovražda. Kto sa podrobí rúškovacím či zatváracím nariadeniam, zúčastňuje sa na sebapoškodzovaní, čo môže viesť k vážnemu poškodeniu zdravia a k smrti. Vyšiel skutočne zaujímavý, a najmä pre majiteľov gastroprevádzok aj veľmi dôležitý článok na serveri INFOVOJNA, ďakujeme a prosíme vás aj finančne sa zúčastňujte na podpore našich slobodných médií, ktoré sú za vás:

https://www.infovojna.sk/article/video-judr-krajnikova-o-neplatnosti-nudzoveho-stavu-a-pilotnom-projekte-otvarania-gastro-prevadzok

 

Poznámka Biblik: a čo sa týka vakcíny, my Biblik.sk by sme žiadnou vakcínou nedali zaočkovať ani psa, vieme, že očkovanie je podvod a zločin na ľuďoch. Očkovací priemysel a očkovaciu agendu majú úplne v rukách satanistické globálne korporácie, ktorých hlavným cieľom je totalita - svetovláda, neobmedzená moc a absolútna kontrola každého jednotlivca, k čomu práve oni potrebujú zredukovať počet ľudí na Zemi, pretože sa im to ťažko kontroluje. Vakcíny sú na šírenie chorôb a smrti ideálny nástroj, vakcíny sú nástroj na depopuláciu, čo tvrdil aj Bill Gates*. A samozrejme vakcíny ľuďom poškodzujú mozog a napomáhajú vytvoriť z človeka určitý typ charakteru pasívneho bezmocného dobytka. Zaujímavé video má aj Harabin, ktorý má tiež plné zuby blázna a jeho dikatúry:

https://www.youtube.com/watch?v=jDq74FjjGpk

-video bolo zmazané z youtube, vraj pre porušenia podmienok, video je na Harabinovom facebooku tu:

https://www.facebook.com/harabinstefan/videos/369854164083639/

Štefanovi Harabinovi, Adriane Krajníkovej, Jánovi Čarnogurskému ml. a  aj ďalším ostatným právnikom ďakujeme!

-   -   -

*Bill Gates to hovorí v tomto videu tu, je však už zamknuté, nájdete ho "Bill Gates Vaccine depopulation". Konkrétne Bill Gates povedal:

"...tak teraz tu máme populáciu. na svete je dnes 6.8 miliardy ľudí a už to smeruje k 9 miliardám, a ak odvedieme skutočne dobrú robotu na nových vakcínach, ''starostlivosti'' o zdravie a službách reprodukčnej medicíny mohli by sme ''to'' znížiť možno až o 10 aj 15%"

(reprodukčná medicína v poňatí Billa Gatesa=potraty, antikoncepcia, odkladanie tehotenstva, pozn. Biblik) ZDROJ: https://www.biblik.sk/news/antikoncepcia/