PASAŽIERKA V LIETADLE VYŽADOVALA OD SPOLUCESTUJÚCICH POTVRDENIE O OČKOVANÍ, KAPITÁN JEJ TO VYSVETLIL / REALITY SHOW ON BOARD: VACCINATED PASSENGER REQUIRED VACCINATION STATUS FROM ANOTHER PASSENGER (SK, ENG)

05.11.2021 15:16

Pasiažierka, ktorá sama nenosí rúško údajne kôli astme vyžadovala rúška a potvrdenia o očkovaní od spolucestujúcich, chcela donútiť ostatných, aby ju chránili podľa jej predstáv / Passenger on board: "Protect me or I will be bad!"

VIDEO ENGLISH+SK titulky:

https://www.mojevideo.sk/video/35f7b/nechcela_sediet_vedla_neockovaneho_kapitan_ju_vyhodil.html

Poznámka Biblik: predstavte si, že sa k moci dostane blázon a začne po vás chcieť, aby ste sa chránili podľa jeho predstáv! IDIOKRACIA V PRAXI? Každý sa môže chrániť ako chce, ale vyžadovať od druhého násilím alebo akýmkoľvek nátlakom nejaké rúško či nebodaj očkovanie je prejav ťažkej deformácie, to už nie je normálne, aj keď si niekto myslí že je! Kompletný človek nikdy nebude nútiť druhého, aby ho chránil takýmto spôsobom!  Snáď netreba žiadne ďalšie vysvetľovanie! Ani vláda, ani žiadne nariadenie, ani žiadny zákon nemôže nútiť ľudí do zvrhlostí, ináč sa také nariadenie stáva zločinom. Mrzí ma, že sa v mnohých prípadoch zneužíva Polícia a veľa policajtov to nechce robiť a myslia si o tom svoje. Toto je spôsob, ako postaviť Políciu proti ľuďom, spôsobiť, aby konflikt trval čo najdlhšie, obe strany sa pripravujú o energiu, zatiaľ čo pár diablov ďalej snuje svoje plány! Preto je dôležitý aktívny nenásilný odpor, jednak, kôli tomu, že väčšina ľudí nemá zbrane a ďalej kôli tomu, aby sme nedávali zámienku na ďalšie násilie, napr. povolanie armády do ulíc a pod. Zmanipulovaný policajt nie je môj nepriateľ, nepriateľ je diabol, ten ktorý je hybnou silou týchto zločinných nariadení, tejto situácie a zneužívania Polície!