PASTOR ARTUR PAWLOWSKI VYHNAL POLÍCIU Z KOSTOLA A ODKAZUJE ĽUĎOM: POVSTAŇTE! / PASTOR ARTUR PAWLOWSKI CAST OUT THE POLICE FROM HIS CHURCH AND SAID TO PEOPLE: RISE UP! (SK, ENG)

06.04.2021 09:41

"VON FAŠISTICKÍ PSYCHOPATI!!!!!!!" Artur Pawlowski

-   -   -

Pastor Artur Pawlowski vyhnal policajtov z kostola: "Nacisti tu nie sú vítaní! Nevracajte sa vy nacistickí psychopati!" / Pastor Artur Pawlowski cast out the Police from his church: "Get out you nazi psychopats!"

"VON FAŠISTICKÍ PSYCHOPATI!!!!!!!" Artur Pawlowski

https://www.facebook.com/ArturPawlowskifromCalgary/videos/4694519653908601/

LINK ULOZTO:

"VON FAŠISTICKÍ PSYCHOPATI!!!!!!!" Artur Pawlowski

https://ulozto.sk/file/LF5ZQckrnISJ/artur-pawlowski-police-came-to-disrupt-church-gathering-mp4

Poznámka Biblik: Prestaňte počúvať týchto hajzlov, ktorí zneužívajú políciu aby vás terorizovali! Ak pre vás prídu do obchodu, k lekárovi alebo vás kdekoľvek budú otravovať, že chodíte bez rúška, najlepšie nebavte sa s nimi vôbec! Takisto, ak vás bezdôvodne zastavia na aute, nebavte sa s nimi, ideálne nepovedať ani jediné slovo!

Žiadna spolupráca s gestapákmi, ak nie je legálny dôvod, aby vás zastavovali, nemáte žiadny legálny dôvod s nimi spolupracovať!

Alebo prijímate pozíciu ich otrokov, obliekate sa tak ako oni povedia (rúška)? Chodíte von len vtedy keď vám oni dovolia? Otvoríte obchod, keď vám oni dovolia? Aby psychopati nejakou prašivou experimentálnou vakcínou či akýmsi testom podmieňovali základné ľudské práva a slobody? MÔŽETE TO EŠTE ĎALEJ ZNIESŤ? Vidíte ako to išlo krok za krokom? Čím to začalo? Rúškami! Podriadili ste sa? Nevyrobila toto náhodou vaša spolupráca s psychopatmi? Teraz sú tu lockdowny a bezdôvodné policajné fašistické teroristické kontroly! Nacistickí psychopati! A policajti im posluhujú! Toto je budúcnosť, ktorú chcete? Aby ste sa bez prašivej vakcíny nevedeli pohnúť z domu? V tomto chcete žiť? Potrebujeme povstať! Ak to neurobíme teraz, už nemáme žiadne zajtra! Odhoďte tie prašivé rúška, vypovedzte poslušnosť psychopatom! Základné slobody by mali byť pre každého konečná hranica, ak ju chce niekto prekračovať (boľševici, jakobíni, fašisti) vždy to skončilo terorom, krviprelievaním a mnohými úmrtiami. Ak to chápete, máte silné dôvody postaviť sa proti novému neofašistickému systému! Tento systém tu tu zaviedol psychopat Matovič so svojimi kumpánmi a on chce byť ešte minister! A tí istí, čo hlasovali za núdzové stavy, vyrábali lockdowny a šírili teror sú stále tam, znesiete podanie daňového priznania a živenie strojcov fašizmu z vašich daní? Znesiete sa tomuto prizerať tak ako doteraz a nerobiť nič? Pre mňa konečná! DOSŤ! ODMIETAM PLATIŤ POKUTY, ODMIETAM PODÁVAŤ DAŇOVÉ PRIZNANIE ODMIETAM KOMUKOĽVEK VYSVETĽOVAŤ, PREČO SA POHYBUJEM PO VONKU KEDY CHCEM, CHODÍM KAM CHCEM A NORMÁLNE OBLEČENÝ BEZ RÚŠKA ČI RESPIRÁTORA! Opatrenia na obmedzovanie dýchania, zatváranie obchodov, ničenie živobytia a kontroly slobodných ľudí? Verí tu ešte niekto, že toto je ochrana ľudí kôli nejakému vírusu? Veď nás postupne tie zabíjajú fašistické nariadenia psychopatov! 

Šíri sa tu jeden z najsmrtiacejších vírusov a to je fašizmus! Sú to nariadenia chorých bláznov!

Fašizmus a túžba psychopatov po moci je jediná skutočná pandémia!

VYPADNITE FAŠISTI!

Vo fašizme predsa žiť nechcete! Povstaňte proti zločincom!

ANI NA SLOVENSKU NEZNESIEME GESTAPÁKOV!

Farári by mohli byť dobrí vodcovia protifašistického odboja!

https://www.facebook.com/ArturPawlowskifromCalgary/videos/4694519653908601/