PELLEGRINI BOL NA KONTROLE VÝCHODNEJ HRANICE

23.10.2019 11:49

hlavnespravy.sk

Predseda vlády Peter Pellegrini a ministerka vnútra Denisa Saková včera využili výjazdové rokovanie vlády na východe Slovenska a prišli skontrolovať stav hranice s Ukrajinou, ktorá je zároveň hranicou Európskej únie.

Peter Pellegrini k tomu na sociálnej sieti uviedol, že bezpečnostné prostredie sa vo svete mení a je politickou zodpovednosťou vlády na tie zmeny proaktívne reagovať.

“Naša politika je jasná a tá sa nemení. Dávame stopku nelegálnej migrácii a odmietame akékoľvek scenáre na prerozdeľovanie migrantov.”

https://www.hlavnespravy.sk/premier-pellegrini-na-kontrole-vychodnej-hranice-davame-stopku-nelegalnej-migracii-odmietame-akekolvek-scenare-na-prerozdelovanie-migrantov/1928844

 

Vybrané komentáre: "zo strany večne usmiateho mladého fešáčika, čo by mal radšej zájsť na diskotéku a baliť baby a nie hrať sa na premiéra je to lacný populizmus v praxi - to je odzačiatku až dokonca takzvaná vláda SMERu. Navonok tvrdiť, čo chcú ľudia počuť a ešte v ten deň splniť požiadavky Bruselu na 150%. Pätolízači Bruselu, čo keď si dajú koks nevedia čo so sebou a zrazu vidia úžasné riešenia, ale len dokedy šlape koks. Zdá sa že v prípade SMERu koks šlape od Počiatku"

"EU sa NEZMENI ! Sme vo vojne . To nieje nejaka neriadena migracia ale VOJNA ! Zapad ju uz PREHRAL a je strateny my vychodne krajiny este mame malicku nadej ... Uzemie ktore obsadi nejaky iny narod je pre ten povodny STRATENE ! Ako vystraha nech vam vsetkym posluzia INDIANI v amerike. Dnes ich este zopar zije v REZERVACIACH AKO ZVIERATA V ZOO !!! Tize zo zaciatku svojich vrahov vitali a ked prisli nato co su zac a o co im ide UZ BOLO NESKORO !"

"EU sa NEZMENI ! Sme vo vojne . To nieje nejaka neriadena migracia ale VOJNA ! Zapad ju uz PREHRAL a je strateny my vychodne krajiny este mame malicku nadej ... Uzemie ktore obsadi nejaky iny narod je pre ten povodny STRATENE ! Ako vystraha nech vam vsetkym posluzia INDIANI v amerike.
Dnes ich este zopar zije v REZERVACIACH AKO ZVIERATA V ZOO !!! Tize zo zaciatku svojich vrahov vitali a ked prisli nato co su zac a o co im ide UZ BOLO NESKORO !"

"Platí Schengen = ktorý zabezpečuje voľný pohyb moslimov teroristov z Nemecka, Francúzka, Holandska a iných zdegenerovaných krajín.

Mohamed dostane azyl v Nemecku a ráno je na Slovensku úplne legálne. Potom naša Polícia SR na kúpaliskách kde jej oznámia vyšší počet údenáčov iba konštatuje, že ona Polícia SR žiadnych migrantov - nelegálnych nevidí...............

Takže Pelle, treba sa chrániť voči moslimskej invázii zo západu. Tuto máš aký program ?"

"Pre hlupakov co to stale nevidia a podporuju migraciu a veria v zmenu EU.
Z EU sa stava AFRIKA !
Zo vsetkym co k tomu patri.
Nasilie , chaos, vrazdy, znasilnenia boje o teritorium ...
Kto z vas chce zit v Afrike ???
Ja NIE ! SOm euroopan a krestan . Moja kultura je uplne ina ako ta ich.
Volim ĽSNS"