PETER MARČEK: PROTEST PRED ÚRADOM VLÁDY - DNES 22.3.2023 o 15:00 PROTEST PROTI ODOVZDANIU STÍHAČIEK UKRAJINE (+Poznámka Biblik: Víťazstvo je možné dosiahnuť aj násilným odporom aj nenásilným odporom)

22.03.2023 13:29

PETER MARČEK: PROTEST PRED ÚRADOM VLÁDY - DNES 22.3.2023 o 15:00 PROTEST PROTI ODOVZDANIU STÍHAČIEK UKRAJINE

https://www.infovojna.bz/article/video-marcek-pozyva-slovakov-zucastnit-sa-dnesneho-protestu-proti-odovzdaniu-stihaciek-mig-29-na-ukrajinu-hegerovou-odvolanou-vladou

Poznámka Biblik: zločinci ničomu inému ako cukor a bič nerozumejú! Zločinci musia mať jasne vymedzené: "Ak budete robiť toto, bude nasledovať toto!" Forma nenásilného občianskeho odporu, alebo vypísanie odmeny na hlavu zločineckých politikov a poslancov? To už závisí na charaktere vedúcich organizačnej štruktúry. Víťazstvo je možné dosiahnuť aj násilným odporom aj nenásilným odporom, vždy však ide o organizovaný plán na odstránenie nepriateľa a boj, v ktorom sa obvykle zomiera (aj za Gándhího sa zomieralo a nakoniec bola vojna)

Nestačí zhromaždenie, vyjadrenie názoru a zaspievanie hymny! A to je pravdepodobne aj dôvod, prečo väčšina národa nechodí na protesty ani sa nezúčastňuje volieb a referend.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!