PFIZER CHCE OČKOVAŤ AJ TREŤOU DÁVKOU, VRAJ BUDE ÚČINNÁ AJ PROTI ŠTVRTÉMU VARIANTU

09.07.2021 09:22

Servery trend.sk, pravda.sk a infovojna.sk dnes informovali, že firma Pfizer chce očkovať aj treťou dávkou vakcíny. Podľa správ Pfizer/BioNTech požiada úrady o povolenie očkovať ľudí treťou dávkou. Vraj po 6-12 mesiacoch od podania druhej dávky bude potrebná aj tretia (a tak ďalej až kým neskapete:-)

My si však myslíme, že úrady slúžia im. Celá covid-propaganda je divadlo na objednávku farmaceutických firiem, resp. globálnych korporácií, ktoré ovládajú väčšinu vlád sveta, farmaceutický priemysel a médiá. Veriť im môže byť smrteľne nebezpečné, preto by si mal tentokrát každý overiť informácie.

Veľmi zaujímavé informácie priniesli

1.) MUDr. Andrej Janco (alt. link tu)

2.) MUDr. Juraj Mesík  (priamy link tu)

- najmä analýzy MUDr. Juraja Mesíka prinášajú fakty, určite veľmi cenný materiál, ďakujeme MUDr. Andrejovi Jancovi a MUDr. Jurajovi Mesíkovi aj mainstreamovej televízii TA3 za sprostredkovanie týchto cenných informácií, ktoré vám s radosťou dávame do pozornosti. Ďakujeme!

 

LINKY NA SAMOSTATNÉ ČLÁNKY S MNOHÝMI ĎALŠÍMI INFORMÁCIAMI:

MUDr. Juraj Mesík:

https://www.biblik.sk/news/mudr-juraj-mesik-je-to-masovy-experiment-neexistuje-presvedcivy-dokaz-ze-ockovanie-je-ochrana-dnes-vieme-covid-velmi-dobre-liecit/

 

MUDr. Andrej Janco:

https://www.biblik.sk/news/mudr-janco-je-katastrofa-co-sa-stalo-s-lekarskou-etikou-podlieha-politickym-tlakom-v-suvislosti-s-vakcinaciou-sa-objavuju-nove-varianty-ochorenia-iste-sa-nedam-zaockovat-ziadnym-z-typov-tychto-vakcin/