PO HROMADNOM ÚHYNE KRÁV SÚD NARIADIL UZAVRETIE 4G VYSIELAČA / 4G CELL TOWER WAS CLOSED AFTER MASS DEATH OF COWS (SK, CZ, ENG, SWE, FR)

30.06.2022 14:46

necenzurovanapravda.cz

ČESKY / CZ:

"Za méně než rok zemřelo 40 krav a produkce mléka prudce klesla po zřízení stožáru 4G poblíž farmy ve Francii. Nyní správní soud v Clermont-Ferrand rozhodl, že stožár by měl být na dva měsíce uzavřen, aby se zjistilo, zdaÚHYN KRÁV MOBILNÉ VYSIELAČE.odt (27349) se zdraví stáda krav zlepší." https://necenzurovanapravda.cz/2022/06/francie-soud-uzavrel-4g-stozar-po-hromadnem-umirani-dojnic/

SWE:

https://nyadagbladet.se/utrikes/domstol-stanger-ner-4g-mast-efter-massdod-bland-mjolkkor/

VIDEO FR+CCsubs:

https://www.youtube.com/watch?v=tfjtmdZNiPA

Verzia pre tlač - cz / print version cz:

ÚHYN KRÁV MOBILNÉ VYSIELAČE.odt

Poznámka Biblik: bola príčina úmrtia kráv nový vírus - COWid? Was the reason of mass deaths the new virus - COWid?

Chemtrails a ustavične pribúdajúce elektromagnetické žiarenie - potom, keď ľudia začnú byť chorí a umierať, musia veriť, že je to COWid, pretože ináč sú teroristi a konšpirační teoretici!

Chemtrails and every year rising of the EM radiation. When people are sick, they have to believe, the cause is COWid, because who doesn't believe in COWid, he's a conspiracy theorist and a terrorist!

 

 

FIGHTING THE NEW VIRUS / AKO ĽUDIA BOJUJÚ S NOVÝM VÍRUSOM:

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.