PO OZNÁMENÍ, ŽE ŠTANDARDNÝ SPÔSOB TIENENIA ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MÔŽE BYŤ NEBEZPEČNÝ, DODÁVATEĽ FIRMA NBIT.SK PRESTALA KOMUNIKOVAŤ

13.06.2022 12:50

PO OZNÁMENÍ, ŽE ŠTANDARDNÝ SPÔSOB TIENENIA ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MÔŽE BYŤ NEBEZPEČNÝ, DODÁVATEĽ FIRMA NBIT.SK PRESTALA KOMUNIKOVAŤ

Bežne sa tieniace nátery používajú na natretie všetkých stien a stropu. My sme tento spôsob aplikovali v dvoch miestnostiach, v jednej však po aplikovaní náteru bola situácia oveľa horšia ako predtým. Napísali sme normálny mail majiteľovi firmy nbit.sk (nbit.sk aj esmog.sk), že by sa to skrátka takto nikdy robiť nemalo, že je potreba odtieniť iba tie najkritickejšie časti, pretože s každým kusom tienenia vznikajú nové a nové odrazy, a to i odrazy nielen od fólií, ale aj od týchto špeciálnych tieniacich náterov (použitý náter HSF54) Nátery sme z niektorých stien museli úplne oškriabať! Náhradu škody som nežiadal, iba som majiteľovi firmy oznámil, prečo by sa tienenie nikdy nemalo takto robiť (ja som robil experimenty, vedel som, do čoho idem) Majiteľ firmy ma hneď označil za konšpirátora a odmietol akúkoľvek ďalšiu komunikáciu. Problémom je, že je vlastne jediným dodávateľom špeciálnych fólií na okná a aj kôli nemu som tu už celé mesiace so zastretými žalúziami (z hľadiska odrazov hrá veľkú úlohu dokonca i náklon kovových žalúzí) To znamená, že ak si objednáte riešenia odtienenia EM žiarenia cez nbit.sk alebo esmog.sk, môže to dopadnúť aj tak, že situáciu to niekedy môže aj zhoršiť a majiteľ firmy si vyblokuje číslo a uprostred zákazky sa jednoducho vyserie na vás! 

Po aplikácii náteru je NUTNÉ odtieniť aj okná, existujú mimoriadne závažné dôvody, prečo na náter nesmie dopadať elektromagnetické žiarenie! Najlacnejší, avšak mimoriadne účinný spôsob odtienenia EM žiarenia je aj kovové žalúzie, dlhodobý pobyt v tme má však svoje následky.

ZÁVER: Tienenie EM žiarenia je takmer nemožné kvalitne urobiť bez pomoci odborníka a senzibila, resp. mimoriadne vnímavej osoby, ktorá vie posúdiť konečný výsledok. Na základe dlhoročných skúseností s tieniacimi materiálmi a spolupráce s vedcami a na základe skúseností s rôznymi firmami sme zaviedli službu meranie elektrosmogu, ktorú môžete využiť:

Poradenstvo 30 € / hod.:  tel.: 032 / 240 00 65
 

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.