Po poslednom útoku Izraela sa Irán a Sýria vyhrážajú židovskému štátu útokmi

23.01.2019 10:17

www.hlavnespravy.sk

Dňa 21. 1. 2019 Izrael zaútočil na iránske ciele v Sýrii. Pri masívnom útoku 3 eskadier izraelských bojových lietadiel z Libanonu na oblasti Stredozemného mora a severného Izraela vypustili Izraelci približne 50 rakiet a riadených bômb. Pri útoku Izraela zahynulo 21 ľudí, 6 sýrskych vojakov, 3 civilisti a 12 Iráncov a Palestínčanov.

Ide už o tretí útok Izraela na sýrskom území za mesiac. Útok izraelských lietadiel odrážali len sýrske batérie, ruské batérie S-300 sa odrážania izraelského útoku nezúčastnili. Viac tu: https://www.hlavnespravy.sk/iran-syria-sa-vyhrazaju-izraelu/1647594

Top komentár z diskusie: "Židia so svojimi teroristickými útokmi na územie suverénneho štátu a sústavným porušovaním medzinárodného práva sa snažia o to, aby ich celý svet znenávidel. Som presvedčený, že skôr či neskôr dôjde k tomu, že už nikto nebude môcť na ich ochranu vystupovať a celý svet bude ich nenávidieť, a to len kvôli ich vlastnej agresii."

Poznámka Biblik: Globálny prediktor (veľmi stručne povedané diabol) sa snaží, aby celý svet nenávidel židov a Izrael! Ani židia v Izraeli určite nechcú vojnu, bezpochyby tieto satanské svinstvá, ktoré sa páchajú pod vlajkou Izraela ohrozujú aj jeho obyvateľov aj samotnú existenciu štátu Izrael a vlastne aj nás všetkých. Politika Izraela od jeho vzniku je hrozbou pre svetový mier, bežný žid s tým má toľko spoločné ako bežný američan s odpálením dvojičiek. Ale aj 11. Septembra 2001 po odpálení tretieho mrakodrapu WTC 7 sa nechal počuť žid Silverstein, prenajímateľ priestorov v komplexe WTC. Tento žid Larry Silverstein verejne vyhlásil, že budovu WTC 7 "sme sa rozhodli odpáliť", teda v ponímaní bežného človeka 11. Septembra v New Yorku tri mrakodrapy odpálili a tritisíc ľudí povraždili židia! Naschvál vám ich vždy predstrčia, všade kde je vojna, lož a neprávosť, aby ste mali voči nim nenávisť. Aj keby bola pravda, že za všetko svinstvo na svete môžu židia, nedáva nám to oprávnenie nenávidieť žiadneho človeka, (ani protivného žida ani reptiliána). Protivné a ohavné sú ich zlé skutky, povýšenosť, vraždy a primitívne lži, ktoré ešte oni sami niekedy vo svojej pýche považujú za majstrovské, čím sa sami stávajú podobne ako zákerné zvieratá pre ľudí protivnými! Ale kto má v nenávisti človeka, je na jemnej úrovni vrahom, kto to nechápe a nesnaží sa s nenávisťou voči komukoľvek niečo robiť, nemal by sa potom čudovať, ak dostane odplatu vraha:

"Každý, kto nenávidí svojho brata, je vrahom, a viete, že niktorý vrah nemá večného života, zostávajúceho v sebe." 1.ep. sv. Jána 3:15