PODĽA ŠTATISTÍK ZLOČINCAMI OVLÁDANÉHO ŠTÁTU ZA NOVEMBER ÚMRTNOSŤ VYŠŠIA AŽ O 53% (+TOP KOMENTY: ĽUDIA SÚ PRESVEDČENÍ, ŽE ZA ÚMRTNOSŤ MÔŽU OPATRENIA, VAKCÍNY A DLHODOBÉ TÝRANIE. VAKCÍNA DOSTALA NÁZOV VRAHCÍNA) (3x AKTUALIZOVANÉ: + NOVÉ TOP KOMENTY)

28.12.2021 15:02

hlavnespravy.sk

"Nadúmrtnosť na Slovensku v novembri dosiahla 53 percent. A nebol to len Covid. Prečo ľudia umierali?
V novembri zomrelo na Slovensku 7167 osôb. Je to takmer o 2500 viac, ako bol novembrový priemer v predošlých rokoch. Celková nadúmrtnosť tak v predchádzajúcom mesiaci na Slovensku dosiahla 53 percent. Zvyšovalo ju aj ochorenie COVID-19, ktoré bolo druhou najčastejšou príčinou úmrtí v SR. Najvýraznejšia nadúmrtnosť bola v skupine mladších seniorov, teda od 65 do 74 rokov. Najhoršia situácia bola v Prešovskom kraji, kde zomrelo v porovnaní s predošlými rokmi o 95 percent viac ľudí. V utorok o tom informoval Štatistický úrad (ŠÚ) SR" https://www.hlavnespravy.sk/nadumrtnost-na-slovensku-v-novembri-dosiahla-53-percent-najcastejsou-pricinou-umrtnosti-boli-choroby-obehovej-sustavy/2806286

TOP KOMENTY:

"Treba obvolať krematória, pohrebníctva a kamenárstva. Mali by mať konjunktúru. Ale voľajako - nemajú. Čím to asi tak bude ..." (pozn. red.: keď hovorili o strašnom víruse, my sme obvolali pohrebníctva, čl. tu: https://www.biblik.sk/news/co-je-na-tzv-covid-19-realne/

"Naco okolo toho tolko spekulovat ... vplyvom "opatreni proti Covidu" sa rapidne zhorsil pristup k zdravotnej starostlivosti. Lekari ordinujuci cez telefon ... to hadam aj v stredoveku bol ten pristup ludskejsi. Odkladanie ostatnych medicinskych zakrokov ma tiez svoj podiel na umrtnosti ... odlozte onkologickemu pacientovi liecbu a mozte sa spolahnut, ze onedlho je po nom. Takze si myslim, ze navysenie o 2500 je este mala dan za to, co tato vlada vystraja ... bude aj horsie!

"Veľa dôchodcov ostávalo doma, z toho ochoreli a umierajú. Je to v dôsledku opatrení, čomu oni povedia Covid to je druhá vec.

Asi najčastejšie zomrú dôchodcovia, ktorých tieto fašistické svine utýrali na zápaľ plúc. A ďalej sa u niektorých objavuje silná nechuť žiť. Vytvorili sa opakovanými myšlienkami a silnými pocitmi obrovské centrály smútku a strachu, kto tomu podá prst, valí sa to na neho, niekedy sa to nedá zastaviť a niekedy to už ani človek zastaviť nechce, pretože vie, že ho to zabíja.
Problém je ten, že je veľa ľudí, v takomto svete už naozaj ani žiť nechcú. Srdcovo cievne - áno aj vakcíny, ale čo zasahuje srdce? Ten smútok, izolácia, samota, pocit opustenosti, nedostatok lásky, nedostatok normálneho prirodzeného soc. kontaktu. Zúženie alebo úplne obmedzenie normálneho ľudského kontaktu - poznám to, je to na hlavu, všetko sa začalo robiť cez počítač, vidíte len čísla, maily, a maximálne telefonujete. Vlastne všetky dni sú také isté a človek sa cíti iba ako súčiastka nejakého svinského stroja, ktorý už začína nenávidieť. Ten tlak je obrovský, dotvárajú to ešte chemtrailsom zatemnené Slnko + tie zamaskované xichty túlajúce sa so zvesenými plecami ulicami. Prostredie ako post-apokalyptické, ako po výbuchu. Človek môže mať v takomto digitálno/maskovom/pretlakovom prostredí pocit, že ani neexistuje alebo že ďalšia existencia bude iba utrpením. Je to strašné. To tiež tlačí na hruď, tiež sa aj preto ťažko dýcha a nie každé srdce to znesie"

 
"Vzhladom nato ze tu uz prakticky az na urazovku nefunguje takmer dva roky zdravotnictvo je to celkom v pohode. Ludia umieraju nad priemer VDAKA TOMU ZE IM STAT UZ DVA ROKY ODOPIERA USTAVOU GARANTOVANE PRAVO NA ZDRAVOTNU STAROSTLIVOST ktore nahradili tito fasisti covid vakcinaciou a sprtanim sa v nose."
 
"Niektorým doposiaľ úplne zdravým ľuďom po druhej dávke vrahcíny začínajú opúchať nohy. Ale s tou vrahcínou to samozrejme nemá žiadnu súvislosť, to potvrdí celé bravčovo fajzerské konzílium."


AKTUALIZÁCIA - NOVÉ TOP KOMENTY:
"Najčastejšími príčinami úmrtí počas novembra boli choroby obehovej sústavy čiže pfizer zrazeninky,no matovičova dôchodkovba reforma sa začina prejavovat,len dufam že všetky tie pfizer svine skončia na šibenici"
 
"Pamätáte sa ako trnavský psychopat zapaľoval sviečky za odvrátiteľné úmrtia, ako si na tom robil ten netvor kampaň? Teraz, keď jeho obete žalujú, tak bez kúska sebareflexie a hanby ukazuje prstom na všetkých okolo.Vrahmi sú Sulík, opozičníci, nezodpovední antivakceri, len Igorko je nevinný. Pritom to bol on - vantajm, ktorý predal SLovensko na experimenty a kšeftoval s testami a čoho sa chytil, to dopadlo katastrofálne. Samé fiasko jeho "geniálnych! nápadov v každej oblasti."
 
"Vážený pane, zasílám odpověď na Vaši žádost o informace: COVID-19 pozitivita byla u všech 27 pacientů Fakultní nemocnice Hadec Králové potvrzena na základě antigenních a PCR testů provedených před zahájením zevní prohlídky a pitvy. U jednotlivých zemřelých byly makroskopickým i mikroskopickým vyšetřením zjištěny známky různě pokročilého zánětu dýchacích cest a plicní tkáně, od změn relativně diskrétních a ložiskových po změny masivní a povšechné. Ve vztahu k celkovému zdravotnímu stavu jednotlivých zemřelých byly zánětlivé změny dýchacích cest v důsledku infekce SARS-CoV-2 ve všech těchto případech významným zátěžovým faktorem, modifikujícím původní zdravotní stav těchto osob před smrtí. Podíl infekce SARS-CoV-2 na příčině smrti jednotlivých osob je v současné době předmětem probíhajících odborných diskusí a vědecko-výzkumných analýz.
Mgr. Šárka Lipertová, Ph.D.
vedoucí právního odboru
Fakultní nemocnice Hradec Králové" (pozn. red. všetci zomreli na covid? takto je možné vyrobiť toľko úmrtí na COW_ID koľko sa chce, tie testy sú svinstvo, nastavia ich ako oni chcú a je obrovský predpoklad chôrob aj úmrtí práve v dôsledku týchto testov, a v súčasnosti existujú dôkazy, že práve testy sú zdrojom choroby/otravy/infekcie)
 
 
"Bola by konečne potrebná analýza dát, ktorá by potvrdila resp. vyvrátila manipuláciu dát v nemocniciach očkovaní vers. neočkovaní čo sa týka úmrtí na COVID, počtu pacientov v nemocniciach na JIS. A to porovnaním dát z celkového počtu úmrtí, počtu na JIS či neklesá podozrivo počet pacientov na iné choroby v jednotlivých mesiacoch,... Lebo buď máme naozaj tak zlú zdravotnú starostlivosť a preto sme najhorší v číslach. alebo oficiálne čísla nie sú v poriadku. Zaočkovanosť nerozhoduje - viď medzinárodné grafy, kde to stúpa a klesá nezávislé od % zaočkovanosti." (pozn. red.: alebo následok vakcín, testov a vzorného dodržiavania opatrení, kedy zmanipulovaný človek má na xichte rúško aj keď sa v ňom dusí? Videl som takého prípady, dôchodcovia a niektorí ľudia v rúškach nemohli dýchať, ale nedali si to dole. Možno po čase radšej nešli na nákup aj keď boli hladní, kto vie. Čo iné ako svinský satanský teror a fašizácia boli tie vyhradené hodiny pre dôchodcov? Kto to nariadil, má krv na rukách, fašistická sviňa!)
John C. Woods, Norimberský kat