PODPORA HOMOSEXUALIZMU MUSÍ BYŤ VYKORENENÁ Z LEGISLATÍVY / ANY STATE SUPPORT OF HOMOSEXUALISM IS SUPPORT OF SATANISM (SK, ENG)

22.07.2020 11:24

"Rozbitím rodiny zanikajú pradávne rodinné tradície, a potom celú rodinu premáha bezprávie (bezbožnosť)." Bhagavadgíta 1:40

"When a dynasty is destroyed, its traditions get vanquished, and the rest of the family becomes involved in irreligion." Bhagavad Gita 1:40

-   -   -

Prečo sa satanisti tak silno snažia rozbiť rodinu a rodinné tradície? Prečo znevažujú manželstvá, prečo pretláčajú homosexualizmus a gender ideológiu? Je to útok na rodinné tradície, ktoré sú hlboko zakorenené v ľuďoch odjakživa. Ak sa so štátnou podporou uzatvárajú manželské zväzky medzi rovnakými pohlaviami, je to rozbíjanie manželstva, manželstvo je istým spôsobom takto dehonestované. "Načo sa budeme brať, keď sa tu žení kôň s koňom?" rozumiete, taký obraz sa vytvára o manželstve, ak sa tu na verejnosti oddávajú buzeranti! Takéto choré zväzky sú dehonestáciou manželstva a likvidácia štátu.

Útok na rodinné tradície je útokom na človeka. V anglickom preklade Bhagavadgíty sa píše, že rozbitím rodiny vzniká bezbožnosť. Je jasné, aký je pravý účel liberalizmu. Ak sa schvaľujú registrované partnerstvá alebo manželstvá rovnakých pohlaví, je to útok na samotného Boha! Ktorý štát a ktorý politik má túto drzosť? Buď to robia z nevedomosti, alebo naschvál, pretože odchýlením sa od Božích prirodzených zákonov privolávajú na seba skazu. Nie nejaká osoba ich bude trestať, ale Boh, Život, Vesmír, proti Ktorého prirodzeným zákonom idú, má to zákonité následky!

Bohužiaľ, ak niečo také ako registrované partnerstvá rovnakých pohlaví alebo manželstvá homosexuálov majú právnu oporu v štáte, ohrozuje to celý štát. To by si mal každý politik uvedomiť a čím skôr celú homopropagandu a genderideológiu úplne vykoreniť z legislatívy! Homosexualizmus a genderizmus nesmie mať žiadnu, a nikdy ani tú najmenšiu podporu zo strany štátu!

Manželstvo je zväzok muža a ženy. Na Zemi existujú u ľudí dve pohlavia. Mužské a ženské, pretože tak nás stvoril Boh.

"A Bôh stvoril človeka na svoj obraz, na obraz Boží ho stvoril, mužské a ženské pohlavie ich stvoril." Genesis 1:27

-   -   -

 

ENGLISH:

"When a dynasty is destroyed, its traditions get vanquished, and the rest of the family becomes involved in irreligion." Bhagavad Gita 1:40

Why satanists want to destroy normal marriage between man and woman? Why are they pushing homosexualism and gender agenda? It's an attack on family traditions. Destroying those traditions leads to irreligion. God has created man and woman. We have only two genders here on the Earth!

"So God created man in his own image, in the image of God created he him; male and female created he them." Genesis 1:27

But satanist say they are more genders, that's a root of irreligion and a real blasphemy! Support from state for homosexualism and registered marriages is blasphemy, it's satanism! That's why every state shall disroot every support of homosexualism and genderism from their legislation.