PODVOD S PCR TESTAMI

28.05.2021 19:02

G.G. 2021-05-27 15:22:33

PODVOD s PCR TESTAMI

Fantastický je ten podvod s PCR, čo prakticky znamená znásobenie počtu určitých molekúl vo vzorke. V prírode je to tak, že ak zoberieme akýkoľvek materiál, vzorku, tak z nášho "makroskopického" (teda vo vzťahu k veľkosti človeka) hľadiska sa ten materiál javí byť niečím (napr. betón, hlina, vzduch a pod.) - teda má akési prevládajúce chemické zloženie. To čo nazývame jeho chemickým zložením je v skutočnosti pár (väčšinou rádovo maximálne desiatok) zložiek, ktoré tvoria prakticky (napr. 99,99%) všetkého zloženia. Ak sa ale posunieme na nižšie koncentračné úrovne - zjemníme vnímavosť svojich prístrojov, potom to čo doteraz bolo neviditeľné sa začne vynárať a my vidíme oveľa väčšie množstvo zložiek vo vzorke než dovtedy. Pre lepšiu predstavivosť si zoberme tzv. Avogadrovu konštantu, ktorá dáva do vzťahu pre nás praktické množstvo látky (1 mol) s počtom molekúl. Jej hodnota je 6,022x10^23 častíc na 1 mol. Čiže napr. v 22 litroch vzduchu alebo 63g medi a pod. je toto množstvo molekúl: 602 200 000 000 000 000 000 000 (602 triliárd). Koľko bude miliardtina z toho? 602 200 000 000 000 (602 biliónov). A v praktickej mierke? 0,022 mikrolitrov, pričom jedna kvapka je asi 30 mikrolitrov. Také sú mierky prírody. Každá metóda vrátane našich zmyslov má svoje obmedzenia v tom, akú najmenšiu časť dokáže ešte rozlíšiť. Preto sa pri chemickom zložení pozeráme vždy na tie hlavné zložky po určitú úroveň najnižšej koncentrácie alebo množstva. Ak by sme išli ale dostatočne nízko, môžeme približne povedať, že v každom makroskopickom kuse materiálu je aspoň jeden atóm uránu (a vlastne celá periodická tabuľka a takmer ľubovoľné zlúčeniny). Bežne je to ale neviditeľné, každopádne s rastúcou citlivosťou metódy množstvo viditeľných zložiek exponenciálne rastie. Toľko pre navodenie predstavy.

Teraz späť k PCR. Množstvo vírusov (alebo úlomkov ich RNA) na sliznici človeka je príliš malé, aby sa dalo akoukoľvek metódou zaznamenať. Takže PCR určitým chemickým trikom najskôr znásobí toto množstvo vraj vírusovej RNA, aby sa stalo detegovateľným. Problém je v tom, že ak je v prostredí nejaký vírus, na sliznici ho môže mať každý, ale ak ten vírus neprenikol cez bariéry imunity, tak to neznamená vôbec nič, len to, že žijete v tom prostredí. A samozrejme ten proces má štatistickú povahu, ako všetko v prírode, takže pri nastavenom určitom počte cyklov zosilnenia to vyprodukuje určité percento ľudí, o ktorých povie, že majú vírus. Bez zosúladenia s príznakmi choroby však nemožno vôbec hovoriť o tom, že človek je chorý alebo, že roznáša - na to musí byť množstvo vírusu namnožené v jeho tele dostatočne veľké. Čiže suma sumárum, vytvorili sofistikovanú hraciu kocku, ktorú vám hodia a spravia z vás riziko pre spoločnosť a potrestajú karanténou, alebo naopak dobrého a bezpečného, ale vzťah k realite to vôbec nemá, je to účelové. Tak vznikol pojem bezpríznakového pozitívneho, teda človek, ktorý nie je chorý a zrejme ani prenášač, ale ich kocka povedala, že má ísť do karantény.

ZDROJ: diskusia infovojna.sk

- - -

Poznámka Biblik:

ľudia sa začali sústrediť na niečo, čo im 100x opakovaná lož podsúvala. Ináč, povedzme si úprimne, neviem, či iba ja tu žijem v inej realite, ale nepoznal som ani jedného chorého, ani jeden môj priateľ ani známy ani nikto široko-ďaleko nebol chorý! Iba jedna teta mi povedala, že vraj mala akýsi Covid, lebo bola veľmi chorá a musela ležať doma v posteli... Predtým sa tomu hovorilo chrípka, podobne ako sa predtým bezprízakovému pozitívnemu hovorilo zdravý!

Zopár nevedomých, ktorý išli na testy a riskovali tým svoje zdravie a život - vyšlo im vraj že sú pozitívni a skoro sa z toho zosypali. Potom títo sráči nútili aj svojich rodinných príslušníkov, aby sa išli otestovať a podstatné je to, že niektorí ľudia ochoreli po tých testoch hneď. Niektorí ochoreli do pár týždňov dosť komplikovaným ochorením, ktoré sa síce ťažšie a dlho liečilo, ale zvládli to bez nejakých lekárskych zásahov (zatiaľ).

Pred testami sme ľudí varovali, píšeme to odzačiatku:

Testovanie formou špárovanie je už vlastne očkovanie!

A stránka Biblik.sk vznikla aj preto, aby sme ľudí varovali pred vakcínami. OČKOVANIE POVAŽUJEME ZA ŠPINAVÝ PODVOD, KTORÝ AKO VIDÍTE, KONEČNE VYCHÁDZA NA POVRCH A PROPAGÁTORI VAKCÍN UMIERAJÚ V PRIAMOM PRENOSE. Praktika očkovania je zvrhlosť, zdravému človeku vylepšovať imunitný systém pod zámienkou akejsi budúcej "ochrany" je satanský podvod!

Aj o očkovaní všeobecne platí:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." Matúš 9:12 a to by každému človeku, ktorý chce vidieť a počuť malo stačiť!

- - -

↓  Dňa 5.10.2018 sme napísali:  ↓

"Ak máte od štvrtka večera (resp. piatku rána) alergiu, nádchu, príznaky podobné chrípke, zvýšenú teplotu, alebo sa cítite byť chorí, môžete si byť prakticky istí, že s najväčšou pravdepodobnosťou aj vďaka chemikáliám rozprašovaných z lietadiel."

"Dýchajte zlhboka, hlavne vy, na Úrade pre ochranu ovzdušia a na Ministerstve životného prostredia! Čoskoro budete zdochýnať, možno sa budete dusiť a lapať po vzduchu, potom si spomeňte, či ste naozaj nemohli urobiť nič iné, ako trepať, že je všetko v poriadku." Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ochladenie-ako-nasledok-geoinzinierstva/


hmm... čo ak by už od 5.10.2018 v telke začali šíriť správu o novom víruse??? Prijali by ste túto správu o novom víruse, ak by ste mali jasno v tom, čo sa tu deje?

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-toxic-city-jpg