POSLANEC KOTLEBA: BANKY ODLOŽIA SPLÁTKY NA 9 MESIACOV, ALE MÔŽU SI ÚČTOVAŤ ÚROKY (AKTUALIZÁCIA 1x)

07.04.2020 21:14

Vidíte opatrenia Matovičovej vlády? Špicľovací zákon, armáda a Polícia po cvičení v osadách ide do ulíc a banky sa budú smiať, pretože ak im plynú úroky, je to vlastne pre nich zisk!

Vynikajúci krátky prejav poslanec Marián Kotleba:

https://www.youtube.com/watch?v=qJ-AZQrTwWQ

 

AKTUALIZÁCIA 1: z tohoto je vidieť, čo robí a komu slúži Matovičova vláda. Koronavírus je jeden gigantický podvod, rúška sú nové primitívne náboženstvo, ktoré ste mnohí prijali, umelo sa tu vzbudila hrozba, ktorá podľa čísel vôbec nie je reálna a podľa väčšiny prípadov z praxe je to nádcha alebo prinajhoršom obyčajná chrípka. Satanské médiá robia poplach ako 11. Septembra 2001 z teroristami. Miesto honu na Usámu bin Ládina a okamžitého presadzovania fašistických zákonov sa teraz omieľa prevencia a bezpečnosť pod zámienskou hrozby nového médiami vyfabulovaného teroristu: koronavírusu!

Z medializovaných tvrdení o mnohopočetných úmrtiach na koronavírus je pravda ako vždy iba štipka alebo vôbec nič. Skutočná hrozba je nová vláda, slúžiacia a zachraňujúca nie slovenské firmy, ale banky a korporácie. Popritom sa presadzujú fašistické opatrenia a zákony, ktoré dehonestujú Slovensko a jej predstaviteľov, z toho predovšetkým vyvolávajú odpor a nenávisť k Polícii a armáde. Niekto sa snaží zlikvidovať štát a skúša, čo ľudia vydržia. Zrejme to sú inštrukcie, ktoré si bolo auto OĽaNO prevziať na americkej ambasáde. Globálne korporácie sú pre túto vládu na prvom mieste, je to vidieť aj z tohoto krátkeho videa:

Vláda lobuje za nápojový priemysel

https://www.youtube.com/watch?v=by2Nfipuc1w