POVSTAŇME PROTI KORONACIZMU! (+Poznámka Biblik: Analýza videa známeho slovenského lekára)

31.08.2020 18:47

POVSTAŇME PROTI KORONACIZMU!

https://www.youtube.com/watch?v=XAjjtrkbrwU

 

Poznámka Biblik:

"Len zlodeji a teroristi si nasadzujú masky!" Vittorio Sgarbi (tu)

Zaujímavý prejav má aj MUDr. Igor Bukovský (prejav vo videu dolu) MUDr. Igor Bukovský je príkladom slovenského lekára, ktorý by nemal byť len štetkou, čo pristúpi na každú zvrhlosť. Pretože ak lekár povie "Také je nariadenie a hotovo" a nasadí si masku na papulu to ani nie je človek - fuj! Lekár, sudca a farár je vždy určitým lídrom aj v civile, nie je to len tak hociaké zamestnanie! Nemôžete ich vidieť tackať sa od vína ako nejakých moderných inžinierikov, čo v piatok pohodia bokom svoje developérske projekty! Lekár, sudca a farár nikdy nemôžu byť tí, čo na zásadné veci nemajú žiadny názor! Lekárovi, sudcovi a farárovi by dôležitá vec nikdy nemala byť úplne jedno! Ale zrobotizovaní sú aj veľmi vzdelaní ľudia, ba čo viac, tí to majú ešte ťažšie, nakoľko im systém vyplachoval mozgy o niečo dlhšie. Snáď každý z nich chápe, aká je situácia: nadchádzajúci fašizmus (o ktorom hovoril aj S.N. Lazarev vo svojich prejavoch) najskôr nebude váhať obetovať a odstrániť kohokoľvek aby dosiahol svoje ciele. Ide o to, kto bude s fašistami kolaborovať a kto sa postaví na stranu Pravdy aj za cenu ohrozenia života.

Proti fašistickej diktatúre sa otvorene postavil aj MUDr. Igor Bukovský, jeho videá obsahujú niektoré veľmi kvalitné informácie, vidieť, že situáciu sleduje a má o nej prehľad:

Slovenské ministerstvo zdravotníctva šíri strach a poplašné správy, tvrdí Dr. Bukovský o hystérii okolo druhej vlny koronavírusu:

 

01m30s "Žiadna prvá vlna nebola, nečakajte ani tú druhú!" riaditeľ Ústavu zdravotníckych informácií, tlačovka českého MZ

03m52s "Keď človek povie toto isté na Slovensku, je označený za konšpirátora a nebezpečného elementa!" "Slovenské Ministerstvo zdravotníctva šíri poplašné správy o druhej vlne - české ministerstvo hovorí: "Nečakajte druhú vlnu!"

04m58s - Dr. Bukovský hovorí to isté, čo sme sa tiež snažili zdôrazniť v našich článkoch: Kadejaká handra nie je medicínske rúško a situáciu ešte zhoršuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Niektoré typy rúšok nebránia šíreniu aerosólu, práve naopak, vytvárajú veľmi jemné kvapôčky, ktoré sa šíria do prostredia oveľa viac!" "Vytvára sa tu atmosféra, že kto má akékoľvek rúško, je človek zodpovedný, ktorý chráni seba aj druhých!" "O tom, či rúška vôbec pomáhajú znižovať šírenie koronavírusu sú štúdie vedcov rozporuplné!"

06m48s - mám pocit, že slovenské ministerstvo zdravotníctva sa usiluje vyvolať určitú ilúziu, ktorej my hovoríme "hrajú hru pred spodinou", pretože oni vás majú za spodinu, hovoria vám gójovia-dobytok, a čím viac bezmyšlienkovite prijímate ich nariadenia, tým viac vami opovrhujú

10m27s "Slovenské ministerstvo zdravotníctva nás naďalej udržiava v panike a strachu falošnými lživými vyhláseniami."