PRASLIČKA AKO LIEK PRI CHRONICKEJ ÚNAVE

26.11.2018 09:53

Dnes ľudia hľadajú spôsoby, ako si detoxikovať telo od jedov z chemtrails, najmä kôli chronickej únave. Jeden z kvalitných prostriedkov je výrobok ENTEROSGEL, no vzhľadom na jeho protihnačkové účinky ho niektorí ľudia nemôžu užívať vôbec - u zdravého človeka obvykle pôsobí zápchu. Enterosgel je kremičitan, ktorý viaže na seba toxické látky z organizmu. Bežne býva dostupný v lekárni, nie je však podľa nás vhodný na dlhodobé užívanie. Ďalším prostriedkom je MMS, priemyselne vyrobený chloritan sodný však môže obsahovať stopy ortuti. S užívaním MMS sú predsa len spojené určité riziká. Napriek tomu MMS občas, naozaj občas v našej domácnosti používame, no jednorazovo a v dávkach max 3-6 kvapiek. (na čistenie zubov 2 kvapky) Pre užívanie MMS niekoľko krát za deň by sme museli mať naozaj čistý chloritan, ktorý je podľa našich informácií zakázané vyrábať (bližšie informácie zisťujeme) Skrátka MMS má vynikajúce antibiotické a detoxikačné účinky a je hrozbou pre farmaceutický priemysel.

Chronická únava je jednou z častých diagnóz posledných dní. Tomu sa nemôžeme čudovať, v denníku z pred 6 rokov sme zapisovali nálety posýpacích lietadiel cca 1-2x do týždňa, dnes bežne 1-3x za deň! Nádej na prežitie v tomto kontaminovanom prostredí má iba ten, kto rozvinie jadrovú silu ducha na odpovedajúcu úroveň. Ináč by ľudia museli chodiť na hĺbkové čistenie krvi, ako pravdepodobne chodia tí, ktorí nám globálnu ekologickú katastrofu režírujú.

Z bežne dostupných prostriedkov na detoxikáciu organizmu je veľmi vhodná aj praslička. Treba ju však minimálne 15 minút variť! Túto nesmierne cennú informáciu sme sa dozvedeli od trenčianskeho liečiteľa Willyho Webera (Viliam Weber 16.1.1966 - 26.12.2016)

Sme radi, že Vilo Weber nám pomáha ešte aj dnes. Tak ďakujeme Vilo!

Jeden môj kamarát mal dlhodobo problémy s močovým mechúrom. Týždeň si varil prasličkový čaj podľa návodu Willyho Webera, a za týždeň sa jeho problémy úplne vyriešili!

Prasličku však nikdy nesmiete zbierať z polí, ktoré sú hnojené priemyselnými hnojivami. 

Podľa našich skúseností, praslička z lekárne nemá také účinky, ako tá, ktorú si sami nazbierate. (Účinok lieku veľmi závisí od osoby, ktorá ho predpisuje, resp. v tomto prípade zbiera) No v každom prípade, praslička obsahuje kyselinu kremičitú, ktorá viaže na seba toxické látky a ťažké kovy z organizmu. Prasličkový čaj môžete popíjať aj vychladnutý. Vylúhovanú prasličku môžeme opätovne vyvariť a použiť ako prísadu do kúpeľa, alebo na umývanie pleti, čo ocenia najskôr dievčatá (podľa našich informácií praslička ešte aj druhý krát vylúhovaná robí dobre na pleť, stručný prehľad použitia a účinkov prasličky tu)

O prasličke si bližšie môžete prečítať tu a tu.

 

-    -    -

 

Našou najobľúbenejšou bylinou je však myší chvost. Ten nikdy nesmiete variť, do vody cca 70 stupňov nasypete myší chvost a necháte lúhovať min. 10 minút. (70°C=vodu nechať po zovretí 1-2 min odstáť) Na rozdiel od prasličky by sa mal čaj z myšieho chvosta piť vždy čerstvý a teplý. Ak trpíte chronickou únavou, praslička a myší chvost sú vynikajúce prírodné lieky. V kombinácii s pôstom a modlitbou, (pôst najlepšie na spln a na nov, prípadne aj 1x týždenne, modlitba najmenej 2-3x denne, najlepšie stále) môžu pomôcť veľmi rýchlo nadobudnúť energiu a vitalitu.

 

Veľa závisí aj od vody, v ktorej čaj varíte. Podľa našich skúseností je najvhodnejšia čerstvá pramenitá voda. Menej vhodná je napr. reverzná osmóza či silno upravovaná voda. V porovnaní z pramenitou vodou sa čaje vo filtrovanej osmotickej vode dobre nelúhujú, všeobecne únava môže byť spôsobená aj filtrovanou vodou. Máme dlhoročné skúsenosti s reverznou osmózou - ak sa pije a používa ako hlavný zdroj vody, môže pôsobiť únavu a ospalosť. Vodu z vodovodu ako aj vodu z PET fliaš považujeme za pitnú iba v krajných prípadoch. (Napr. typický ostrý zápach moču pôsobí podľa nás vodovodná voda)

Vhodný filter na vodu to je alchýmia, hľadajte, ak nájdete, alebo ste už našli, prosíme vás napíšte nám.

 
P.S.:
Ak trpíte angínou, podľa našich skúseností je najúčinnejší odvar z  repíka . Určite nie alkohol ako napr. Stopangin alebo slivovica na kloktanie. Zaberajú skôr prípravky na báze jódu ako napr. Jox, obsahuje však karcinogénny propylénglykol. Rašej by sme ho nahradili prípravkom  LUGOL , zriedením vo vode. (LUGOL inf. v dobrej lekárni) Tieto silno dezinfekčné prostriedky však na rozdiel od bylín likvidujú prirodzenú mikroflóru v hrdle.
Aj liečenie antibiotikami môže vyvolávať chronickú angínu a častokrát býva antibiotická liečba neúčinná. Angínu porazí trpezlivosť a repík, tým však nechceme povedať, že sa nemá dbať na rady lekára. Na rady lekárov treba dbať, ale niekedy je lepšie si urobiť po svojom. (Častokrát ľudia bezhlavo počúvajú lekára iba preto, že odmietajú za svoje zdravie prevziať zodpovednosť)
Repík zalejeme vriacou vodou, na vonkajšie použitie a kloktanie necháme 30 minút lúhovať, najmenej 3x denne kloktáme hrdlo. Ako čaj na pitie repík lúhujeme iba 15 minút a pijeme po dúškoch pomaly, kľudne a vždy teplý a čerstvý.
Repík má široké využitie všade tam, kde sa objaví hnis a zápal. Zapálené prsty či nechty je možné liečiť aj spôsobom, že do poriadne horúceho odvaru z repíka na krátky okamih máčame postihnuté miesto.