PREČO CHCÚ VŠETKÝCH TESTOVAŤ? (DOPLNENÉ) TESTY AKO AJ VAKCÍNU POVAŽUJEME ZA MOŽNÝ SPÔSOB AKO SKUTOČNE NAKAZIŤ/POŠKODIŤ ČLOVEKA. PRETO SA NEDÁVAME ANI OČKOVAŤ ANI TESTOVAŤ

26.10.2020 12:21

Klasika - prašivá satanistická banda si podobne ako s globálnym otepľovaním vymyslela nový podvod, aby stvorili nové odvetvie. S emisnou politikou terorizovali štáty a firmy. Zámienka na teror bola ochrana planéty! Ach, aké ušľachtilé! Kto by sa tomu nepoddal, však? Veď predsa chcete chrániť Zem! Môžu sa nahnevať a označiť vás za teroristu, ktorý nenávidí a ohrozuje celú Zem! Rozumiete?

A teraz vraj máte nosiť rúška, aby ste chránili nevinné babičky a deduškov a aj ostatných okolo pred strašným vírusom, ktorý podobne ako úplne neškodné CO2 údajne ohrozuje celú Zem! ("Čím väčšia lož tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta." J. Goebbels) Teraz chcú podobným spôsobom a aj s ničnevypovedajúcimi testami terorizovať ľudí: https://www.crz.gov.sk/data/att/2448156.pdf

 
Niekde vraj hrozia až stratou zamestnania, ak sa zamestanci nebudú chcieť dať testovať. Je to predpríprava na vakcináciu - postupné stupňovanie teroru, zdá sa byť zákonité, ak sa mu ľudia podrobujú... TESTY AKO AJ VAKCÍNU POVAŽUJEME ZA MOŽNÝ SPÔSOB AKO SKUTOČNE NAKAZIŤ/POŠKODIŤ ČLOVEKA. PRETO SA NEDÁVAME ANI OČKOVAŤ ANI TESTOVAŤ)
 
Je smutné, keď vidíte zotročených chudákov s handrami na xichte dýchať vlastné splodiny. Bohužiaľ tieto rúška ešte sami vnucujú aj svojim deťom!

Matovičova vláda vydáva opatrenia, ktorými ľudia vážne ohrozujú svoje zdravie, ale väčšina ľudí tieto sebadeštruktívne opatrenia vykonáva na sebe aj na svojich deťoch. Odmenou za dodržiavanie opatrení im je čoraz stupňujúcejší sa teror - vraj preto, lebo situácia sa zhoršuje!

Keď vám kamarátka povie, že ona nepríde, pretože je zákaz vychádzania, a kamarát sa bojí vyjsť z domu, aby nedostal pokutu, tak situácia vyplachovania mozgov sa naozaj zhoršuje!

Je fakt, že niektorí nariadenia zločincov berú vážne a tým situáciu zhoršujú, v prvomrade sami pre seba. Ľudia, ktorí dodržiavajú nariadenia ale obvykle tvrdia, že im to nevadí... Boja sa ísť von, boja sa, že dostanú pokutu, boja sa, že ak nemajú rúško, skočí na nich vírus... a ešte sa boja, aj keď rúško majú - boja sa tých ostatných, ktorí by ich vraj mali chrániť tým, že si tiež nejakou handrou obmedzia prísun kyslíka! Ale čuduj sa svete, stále sa nájdu ľudia ktorí rúškovaciemu sebadeštruktívnemu náboženstvu neveria, napriek tomu, že bolo vyhlásené za sväté! (je hriech spochybniť to, že handra vás chráni, môžete skončiť na hranici ako heretik) Áno, všetky náboženstvá sú teror a zotročovanie ľudí, aj to rúškovacie. Náboženská výchova vlastne smeruje k tomu, aby ste sa prestali úplne zlu brániť, pretože vraj po smrti pôjdete do raja. (prípadne vo východných náboženstvách hovoria, že máte prijať život otroka a celý život slúžiť nejakým pánom, lebo to je vaša karma) Sú to parádne svinstvá, však? Svet je plný náboženských bludov, v ktorých ľudstvo na všetkých kontinentoch vychovávajú odmalička. Satanistická banda na tejto Zemi zrejme vládne po tisícročia! Akéhokoľvek zvestovateľa Pravdy a slobody, ako Pána Ježiša Krista a prorokov sa snažia umlčať alebo aj zabiť! Vlády a náboženstvá vychovávajú od detstva v štátnych inštitúciách väčšinu ľudí tak, aby dodržiavali pravidlá a dogmy bez ohľadu na ich zmysel! (súčasná situácia je odrazom tohto stavu a tešte sa, že deti nechodia do školy) Obvykle čím dlhší čas strávi človek vo "vzdelávacíh" inštitúciách, tým je z neho lepší otrok a lepší živiteľ sytému, ktorý zabíja celé ľudstvo a vytvára podmienky k absolutistickej tyranii! Ich hlavnou zbraňou je náboženstvo strachu. Ustavičné opakovanie, že ste hriešny, strašenie rôznymi trestami, pokutami a peklom, a najmä verš, že sa máte podvoľovať vrchnosti... (Rim 13:1; Tit3:1) Vraj že tak to chce Boh, hovoria! Naozaj si títo zločinci a majstri podvodu nič nepopripisovali do Biblie? Je Biblia jediná vec, (podobne ako voľby) ktorá je vždy 100% nedotknutá, vždy čistá a spravodlivá? Ľudí vychovávajú tak, že čo hovorí cirkev, to hovorí Boh a čo je v Biblii, to je rovno od Boha! (ale človek znalý Biblie človeku menej znalému dokáže prostredníctvom určitých dobre pripravených výkladov obhájiť čokoľvek, aj pravdu, aj vyslovenú lož) Potom, ak sa odmalička učí namiesto pravej viery v Boha (v seba/vo vlastnú nesmrteľnosť a v Pravdu ako takú) najprv viera v autority, aj nariadenia svetskej bláznovej vlády sa berú ako skutočné, pravdivé a sväté! Je to výchovou, ale aj rôznymi ďalšími metódami kontroly myšlienok (očkovanie), ale aj chemikálie v strave, elektrosmog a chemtrails, ktorý je príčinou mnohých ochorení a tieto môžu byť dnes ľahko nástrojom na vyvolanie masových ochorení či úmrtí.

Boha a Pravdu (seba, svoj vnútorný hlas a svoju silu) ako takú aby človek nepoznal (o tom je každé štátom uznané náboženstvo aj každá sekta a väčšina náboženských organizácií západných aj východných). Chcú, aby ste sa spoliehali stále, že pravdu má nejaký sprostredkovateľ alebo nejaká kniha, či učebnica! Tvrdia, že je svätá! Niekedy napíšu na knihu alebo pred meno osoby svätá preto, aby sa tá vec ľahšie predávala. Niekedy hovoria svätá/sväté preto, aby zdôraznili, že sa máte poddať aj keď vnútorne cítite odpor - lebo vraj tak to ustanovil Boh, a ak vraj chcete pre seba a svoju rodinu dobre, musíte to urobiť! (rôzne "sväté" rituály, náboženské bludy a pochybné osoby vyhlasované za sväté)

Podriaďovanie sa vydieraniu a tyranii nie je tak celkom len chyba ľudí, je na nich od detstva vyvíjaný značný a veľmi rafinovaný nátlak. Takouto výchovou ľudí sa dosahuje to, že ľuďom menej záleží, čo sa na Zemi deje a ľahšie sa poddávajú akejkoľvek tyranii. (Myslím si, že spoločným cieľom ľudstva by malo byť Zem od všetkých démonkratov úplne oslobodiť a nespoliehať sa na to, že raj bude až po smrti! Ale zároveň sa treba snažiť v prvomrade seba od každých pút a každej závislosti oslobodiť) Teraz stvorili nové - rúškovacie náboženstvo a chcú, aby sa ľudia úplne prestali brániť satanistickej tyranii! Nielen vláda tyranov, ale ešte aj niektorí z ľudí vás nútia konvertovať!

Zatvorené ústa, ktoré by mali pre donebavolajúce neprávosti kričať, zatvorené obchody, ktoré slúžili ako zdroj obživy... Nie, Matovič ich nezavrel, ľudia si ich zavreli sami, podobne ako si ústa zavreli rúškami sami! Asistovať vláde zločincov pri eutanázii Slovenska je spoluúčasť na kriminálnych aktivitách. Matovičova vláda, ak ich čoskoro nepredhodia ľudu tí, ktorí im píšu noty, skončí pred súdom za zločiny proti ľudskosti. Akákoľvek podpora tejto vláde zločincov, či už zatvorenie obchodu, nosenie rúšok alebo aj samotné venovanie pozornosti fašistickým nariadeniam je spoluúčasť na tomto zločine.