PREČO MÉDIÁ MUSIA HOVORIŤ, ŽE SITUÁCIA SA OČKOVANÍM ZLEPŠUJE?

07.04.2021 19:38

Elitári majú pocit, že ľudí je veľa a podľa nich im vyžierame ich prírodné zdroje, lebo si myslia, že sú majitelia Zemegule. Podľa nich počet zaočkovaných situáciu zlepšuje, pretože zaočkovaní majú nižšie šance dožiť sa normálneho veku a plodiť deti. A to je podľa mňa účel vakcinačného programu - postupná degenerácia a vyhladenie väčšiny ľudstva a popri tom sa otestuje pár nových technológií na sledovanie a totálnu kontrolu myšlienok.

Keď sa na správy pozerá elitár, chce počuť asi niečo pozitívne, tak musia hovoriť, že situácia sa očkovaním zlepšuje...

Áno ľudia sú chorejší a umierajú, o tom je vakcinačný program. Tu ide s najväčšou pravdepodobnosťou o démonov, ktorí žijú viac ako jeden ľudský vek a šíriť vírusy (alebo kedysi nukleárny prach) po celej Zemi to im nevadí vôbec! Tí z nich, ktorí sú ľudia, tých ovláda niečo iné, majú zapredanú dušu, takmer vôbec žiadny cit ani žiadne uvažovanie o následkoch svojich chúťok, či už sa jedná o prznenie detí, rituálne vraždy alebo hoci aj rozprašovanie jedov do vzduchu z lietadiel. To, čo prášia z lietadiel po celom svete, ľudské telo to začne vo veľkom vylučovať, potom povedia že je to vírus a asi okrem tých najväčších jedov (Al, Ba, Sr) rozprašujú z liedatiel aj produkty ich satanského genetického inžinierstva - zákerné baktérie, geneticky modifikované plesne, upravené vírusy, proste tie najväčšie svinstvá čo majú. Ak by boli skutočné testy, tak by sme v tele človeka našli maximálne to, čo vyrobili oni, alebo chronickú otravu, na ktorej maskovanie zvolili stratégiu "je to vírus". A kto ochorie z očkovania (a ochorie najskôr väčšina v takomto zamorenom prostredí) potom povedia, že je to mutácia alebo že je tu zase "NOVÝ PERSIL" (pardon, nový vírus) a že treba očkovať ešte viac a budú asi zabíjať každého, kto sa postaví na odpor, zrejme kôli "národnej bezpečnosti!"

Chorí (ne-mocní) nemajú moc stavať sa elitárom do cesty, preto vraj aj každé dieťa musí byť opakovane dokola preočkovávané 6-kombináciou a 3-kombináciou vakcín, lebo jeho mozoček takto potom bude na úrovni voliča Matoviča. Ak sa nezabije sám, zvolí si cestu, čo vedie k smrti. To isté chcú urobiť s tou časťou nezdegenerovaných dospelých - hoviadko začipované, v ktorého krvi (duši) budú kolovať ich technológie.

Kto im dušu dať nechce, od toho ju budú žiadať násilím. Budú chcieť tak očkovať ako testovať - stále viac. Zelenú im dali tí, čo túto frašku hrajú s nimi - rúškari, testovači a pár sfanatizovaných bláznov, čo bez dôkazov uverili  teórii o novom víruse. Robia si svoju realitu, vyrábajú pandémiu a rozklad sami. Ale pozitívne je to, že v tomto svete mohol ťažko byť šťastný človek, ktorí má nejaký obraz o tom, čo sa tu skutočne deje. Čoskoro bude nový svet! Keď prebehne táto čistka a keď hriešnici vykonajú súdy sami na sebe, nasadia si náhubky aby nemohli dýchať, otestujú sa, aby im povedali, či sú chorí a potom ich zaočkujú aby im povedali, že sú už chrááánení a určia im, či a kedy môžu ísť von... Kto prijme znamenie šelmy, alebo pozíciu dobytka? Iba ten, čo dobytok je! Označenie gójovia je niekedy bohužiaľ pravdivé! Chytajú ich ako ryby na udicu, elitári sa na tom musia baviť, ako chudáčik nastrčí nos do okienka ako hoviadko! Musí to byť pasia,ak niekto má ľudí skutočne za zvieratá a je mu jedno či človek skončí ako ryba s roztrhnutou papuľou od háčika alebo s poškodeným nosom od nejakej testovacej tyčinky! (aj keby to bol len obyčajný neškodný výter, nie normálne ani prirodzené robiť takýto zákrok pár krát do týždňa, veď ani obyčajný výter nie je príjemný, ani úplne bez rizika a predsa testovacie kity okrem iného obsahujú rôzne gely a chemikálie, totálne nenormálna vec strkať si to do tela a normálny človek to ani nemôže urobiť - prepáčte, iba porušený človek mohol ísť na testy, o ktorých zložení, skutočných zámeroch ani o ich účinnosti či spoľahlivosti nevie vôbec nič!)

A očkovanie? Očkovanie to je proste odstrel stáda, pre nich zábava, asi tak ako sa zloduch Santer vo filme Winnetou bavil na strieľaní bizónov, tak sa oni bavia, keď ľudí začne kosiť nejaká nová vakcína, čo uvedú na trh! Proste očkovaním idú redukovať stádo a myslím, že sa na tom dobre bavia, akí sú ľudia sprostí, že môžu veriť, že niekto im môže imunitu zlepšiť nejakou injekciou plnou choroboplodných zárodkov a chemikálií! Ak by sa v TV propagovalo pojedanie hovien ako ochrana pred cholerou či ako ochrana pred vírusom? Alebo ak by vláda nariadila povinne prst do zadku? Povedali by ste tiež ako mnohí teraz: "Je to nariadenie!" a buzerovali by ste tých, čo to nechcú robiť? Lebo aj rúška sú zvrhlosť, obmedzuje to dýchanie!_A testy sú vysoko rizikové, je to už vlastne vakcinácia cez nos!_A tie klasické vakcíny sú smrtonosné - a teraz tieto choré veci ide niekto prevádzať na zdravých ľuďoch a tváriť sa, že to myslí vážne? Robia si z vás srandu, majú vás za hovädá a chcú sa na vás dobre baviť.

Buď toto stále sa zhusťujúce tempo izolácie a testovacieho-očkovacieho teroru nezvládne ľudské telo alebo ľudská psychika. Kto hrá s nimi túto hru, vyhladia sa z tejto Zeme sami, títo hráči covdového scénára, veď každá hra má aj svoj koniec! A sme v poslednom dejstve! Zem asi osídli nová civilizácia, možno hŕstka ľudí, čo prežije, ktorých hlavnou pracovnou náplňou bude milovať sa a množiť sa a naplniť Zem, konečne tu bude raj a každý bude robiť to po čom najviac túži :-) Môžete ľuďom hovoriť o nejakom duchovne, ak nemajú uspokojené úplne základné a prirodzené ľudské potreby tela, mysle aj duše, raj tu nikdy nebude! Ani hromadenie majetku ani samotné duchovno k šťastiu nevedie a (asi preto mal každý staroveký kňaz a farár manželku-aby bol uspokojený, lebo z neuspokojených ľudí sa tu stávajú fanatici a teroristi, ktorí buď terorizujú druhých, pridávajú sa namiesto robenia niečoho zmysluplného do boja proti niečomu (napr. proti neexistujúcej pandémii) alebo chcú budovať utopické systémy) Cirkev potláčala prirodzenosť, škola bránila rozvoju slobodného myslenia, lekári nevedeli liečiť, štát slúžil iným záujmom ako národným a keď sa to rúca, chcel by to ešte niekto zachraňovať? (už aj deti musíte začať učiť sami, hľadať a nachádzať ako si udržať zdravie, tak, aby ste lekárov nepotrebovali, aby ste boli celkovo zdraví, šťastní a slobodní, plne a celkovo zdraví, aby sa vám ani zuby nekazili, nájsť nové metódy liečenia, nových lekárov - a najprv sami sebe budete lekármi - učte deti starať sa o svoje zdravie, celkovo zaveďte nový trvale udržateľný slobodný harmonický spôsob života) Dbal tu niekto na harmóniu všetkých zložiek človeka a na trvale udržateľný harmonický svet, v ktorom žijú šťastní ľudia a taký svet, čo dáva nádej pre budúce generácie? Každý teraz tvorí nový svet a môže sa rozhodnúť ako chce žiť - či po starom, čo znamená rozklad, alebo po novom v harmónii s Bohom, so Zemou, so sebou, milovať Boha, Zem, život, seba, dávať lásku ľuďom, žiť celkovo zmysluplne, užitočne, byť naplnený, spokojný, šťastný, robiť prirodzene niečo pre seba aj pre svet (na to ten čas na zastavenie, zamyslenie, čas na rozhodnutie, na pokánie - t.j. čas na skutočnú zmenu, celkový obrat k Bohu, láske, k Tomu, čo má skutočný zmysel)