PREČO SOM SA ROZHODOL NEZÚČASTNIŤ VOLEBNEJ KOMISIE

19.02.2019 17:17

Dostal som pozvánku do okrsku č. 33, dnes 19. februára o 17:00 som sa mohol zúčastniť prvého zasadania okrskových volebných komisií, absolvovať školenie a zložiť nejaký sľub. Zatiaľ neviem, čo je to za sľub, ale štátu, ktorý sa stal protektorátom, je lepšie podľa mňa nič nesľubovať, a keď to nie je vyslovene potrebné, je lepšie ani nič nepodpisovať. Jednoducho s protektorátom mám za najlepšie nespolupracovať, aj keď to niekedy možno prináša výhody.

Tridsať rokov po revolúcii tu máme takú istú demokraciu ako aj predtým. Toto je hlavná otázka: "Prečo na Slovensku máme stále totalitu?" a nie koho ísť voliť!

Vlajky okupantov dnes visia na slovenských úradoch, teda aj voľby sa konajú pod falošnou vlajkou a nemám k nim dôveru:

Miesto Moskvy tu máme Centrum správnych názorov Brusel, miesto verne oddaných poddaných ľudovo-demokratickému zriadeniu tu máme verne oddaných poddaných euro-atlantickému zriadeniu! S euroamerickým zadkom na večné časy je možno dnes väčšia prestíž ako so Sovietskym zväzom na večné časy, ale deti nomeklatúrnych kádrov sú vychované - keď treba ho aj lízať! Súdruh premiér s jeho jasným smerom silno túži byť v jadre! Preto pomáhal odstrániť aj štátnu menu, čím defakto odstránil základný prvok štátu. Keď zhubca chce byť sudca - na Súd sa raz určite dostane, ani sa tam nemusí tlačiť!

-    -    -

Plány do budúcnosti si nerobím, čo treba riešim v konkrétny deň. Ak sa vôbec zúčastním hlasovania, tak iba preto, aby som vyjadril podporu človeku, ktorý má podľa mňa spomedzi týchto xichtov najbližšie k Pánovi Ježišovi Kristovi. Z okruhu postavičiek kandidátov na hlavu - kedysi možno aj štátu - je to podľa mňa Marián Kotleba. Marián Kotleba, nie žiadny Harabin, ktorý možno vie kľučkovať v satanskom právnom systéme, ale bez Pána Ježiša Krista si na medzinárodnej a vyššej úrovni ani neškrtne!

Možno Harabin je dobrý advokát, ale prezidentom by podľa mňa nemal byť vychcálek.