PREHĽAD OČKOVACÍCH LÁTOK A ICH ZLOŽENIE (AKTUALIZÁCIA 1x)

08.01.2020 22:46

Veľmi zaujímavý a dôležitý dokument: Prehľad očkovacích látok s platnou registráciou na Slovensku a ich zloženie:

https://www.slobodavockovani.sk/news/prehlad-ockovacich-latok-s-platnou-registraciou-na-slovensku-a-ich-zlozenie/

Poznámka Biblik: "rekombinantný ľudský albumín" je názov pre GMO - geneticky modifikovaný organizmus, dnes sú takmer všetky vakcíny určitým spôsobom geneticky modifikované. Okrem toho vakcíny obsahujú jedy ako hliník, formaldehyd, antibiotiká, konzervanty, vaječné,  kuracie a hovädzie bielkoviny, prasačí a hovädzí materiál a aj ľudskú DNA. Vírusy čo vpratávajú vašim deťom do tela sa pestujú na tkanivách potratených detí, na myšacích mozgoch, na ľadvinách africkej zelenej opice a zbytky týchto tkanív sú samozrejme vo vakcíne. Čo presne vakcína obsahuje vie málokto a čo urobia technológie genetického inžinierstva (vakcíny sú GMO) ak ich budete masovo vpratávať do vašich detí to sami uvidíte. Očkovanie je zločin, očkovanie by malo byť postavené mimo zákon ako ohrozovanie verejného zdravia! Satanisti sa však tvária, že vakcína je nejaký spasiteľ, pritom by mal byť vo väzení každý, kto umožní, aby sa takáto špina podávala do tela zdravého dieťaťa. Riziká očkovania sú obrovské.

AKTUALIZÁCIA 1x: Čo sa týka hliníka, ktorý samozrejme obsahuje tiež takmer každá vakcína, v r. 1980 bolo bezpečné iba 5µg/kg, dnes v roku 2020 je 500µg štandardné množstvo hliníka vo vakcíne, už zrazu, keď sa objavili kombinované vakcíny, hliníka môže byť v jednej injekcii 30x viac! Tak to vyzerá, keď normy robí priemysel a keď mu veda slúži. Zaujímavý dokument tu:

!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_článok___MUDr.VladimírPetroci!!!_www.biblik.sk.doc

a výsledky môjho výskumu nájdete tu:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie

Sú to dôležité informácie, a pokiaľ na 100% nedôverujete lekárovi, mali by ste si ich dôkladne naštudovať. Absolútna dôvera k lekárovi vás nezbavuje zodpovednosti v prípade následkov po očkovaní. Podľa nášho výskumu málokto vyjde po očkovaní bez ujmy. Ale keď sa komplikácie objavia niekoľko mesiacov od očkovania, už sa to nedáva do súvisu, ale súvis tam preukázateľne je. Rozhodnutie či podstúpiť alebo nepodstúpiť očkovanie je pre rodičov jedným z najdôležitejších v živote.